واقعا متاسفم برای دوستانم که این حرف و حدیث ها را عمومی میکنند انشالله بتوننداونها پیشرفت کننداما من نمیدونم کی بیشترین و بهترین برگزار کننده مسابقات زیبایی بوده خودتون قضاوت کنید.ممنونم اما این را بدانید آقای مهندس صنعتی بیدی نیست که با این نسیم ها بلرزد تجربه ثابت کرده که همیشه بهترین هامیمانند.
این ها حرف و حدیث نیستند بلکه واقعیتهای تاسف انگیز هستند
این ها رو خوب بخوان:
در مرداد ماه به دنبال دعوت دکتر کيميش از دو نفر از سوارکاران خوب استان کرمان جهت حضور در مسابقه اي در کشور آلمان و مخالفت بيجاي شهرزاد امير اصلاني (کوثري) با اين موضوع مناقشاتي پيش آمد که سرانجام فدراسيون راي به اعزام اين دو سوارکار رشته استقامت با نام هاي صدرا و طه جعفر يزدي داد و اين موضوع دلخوري شديدي را در اميراصلاني ايجاد نمود که خود داستان مفصلي دارد و فقط به ذکر اين مورد اشاره مي کنم که اميراصلاني اقدام به تشکيل کميته اي به نام "کميته ايکاهو" کرد و به صورت تلفني از روساي برخي هيات ها جهت معرفي نماينده درخواست نمود. پس از اين اتفاقات او به مقابله با کساني که زمينه کسب چنين افتخاري براي ايران و اعزام دو سوارکار به مسابقات بين المللي را رقم زده بودند برآمد.
بعد از مطلع شدن امير اصلاني از اينکه مدرس کلاس داوري کيست و اذعان به سطح دانش او، با همکاري يکي از مهره هاي خود به نام سهيل صنعتي تصميم به کارشکني گرفتند و جلسه اي را در يزد تحت نام "جلسه کميته ايکاهو" تدارک ديدند. ايشان بدون هماهنگي با برگزارکننده کلاس که طي اين مدت دکتر ترلا را دعوت نموده و تلاش بسياري براي حضور او در ايران نموده است مدعي است، کلاسي در اين سطح بايستي در يزد برگزار شود و بدون اينکه تاکنون مکاتبه اي با مدرس داشته باشند حضور تعداد اسب و کيفيت آنها را بهانه اين امر قرار داده است و براي شرکت کنندگان در کلاس محدوديت تعريف مي نمايد. لازم به توضيح است که سهيل صنعتي در کلاس سال گذشته اصفهان مردود و از ارتقا درجه داوري خود بازماند و پس از آن درخواست هاي زيادي براي مکاتبه با دکتر يونگ جهت قبول شدن خود، از يکي از اعضاي برگزارکننده کلاس داشت که ايميل هاي آن موجود مي باشد.
به هر حال اين افراد هدف جلسه سه شنبه 9 شهريور در يزد را به بنده تصميم گيري در مورد افراد شرکت کننده اعلام کرده اند و در يکي از سايت ها يکي از هدف هاي جلسه را تصميم در مورد شهر محل برگزاري ذکر کرده اند.
شما از هیچ کدوم از این موارد خبر نداری و فقط چشم بسته نطق میکنی
خوبه که سهیل صنعتی جیره خورهایی مثل شما ها رو داره که ازش حمایت کنند
البته حق دارید ! وقتی در مسابقه زیبایی یزد از شماو چند نفر باتجربه به عنوان سرکلانتر و ... استفاده میکنه معلومه که همه چیز به جای ضابطه میشه رابطه
همه امسال سطح مسابقه یزد را از نزدیک دیدند و سالهای قبل اصفهان را هم به یاد دارند و خودشان قضاوت میکنند امروزه دیگه کمیت مهم نیست بلکه کیفیت کار مهمه که بهتر بودن را مشخص میکنه
من به شما هم توصیه میکنم دست از این حمایت های کورکورانه برداشته و به صنعت اسب استان یزد لطمه نزنید و این را بدونید بیداد گری و تقلید کورکورانه باعث میشه کم کم از چشم همه بیفتید همان طور که اقای صنعتی دارند به این مهم نایل میشوند
تهديد به منصرف کردن مدرس
از آنجايي که شهرزاد امير اصلاني براي بنده فقط پيغام مي دهد و از صحبت مستقيم ابا دارد، براي ايشان پيغام دادم که دست از اين کارها بردارند که البته ايشان عرض کرده اند يا خواسته هايش پذيرفته خواهد شد يا با دکتر ترلا تماس مي گيرند و او را از آمدن به ايران منصرف مي کنند.
همانطور که مشاهده شد اين جلسه صرفا" توسط شهرزاد امير اصلاني و سهيل صنعتي و براي جو سازي عليه کساني که استفاده از دانش روز بهترين مدرسان و مربيان را حق همه اسبداران و سوارکاران ايران مي دانند طراحي شده و هيچ وجاهت قانوني نداشته و بالطبع هر تصميمي که در آن گرفته شود صرفا" براي طراحان آن ارزش دارد و لاغير.
سخن پاياني
حضور چنين مدرسي در اين سطح دانش -
که يکي از 7 مدرس رسمي ايکاهو، خزانه دار سازمان ايکاهو،
داور a ايکاهو و از
مسوولان بزرگترين مرکز پرورش اسب عرب در کشور مدعي لهستان (مزرعه پودالسکي) مي باشد- فرصتي ارزشمند براي اسبداران ايران است تا علاوه بر تلاش براي دريافت مجوز داوري، دانش خود را در زمينه شناخت اسب عرب افزايش دهند تا در توليدات خود يا خريد اسب موفق تر عمل نمايد. حال که چنين امکاني فراهم شده است لازم است بهترين استفاده از آن صورت گيرد و ا
نحصار آن براي گروهي خاص که براي رسيدن به اهداف خود حتي از فريب رييس هياتي که همواره پشتوانه آنها بوده است هم پرهيز نمي کنند عقلاني نيست.
بهانه هايي همچون تعداد اسب و کيفيت اسب هاي کلاس و ... هم زماني مورد قبول است که آنها خود زحمت تدارک اين کلاس را کشيده باشند، ضمن اينکه براي کلاس امسال تعداد بيشتري اسب با خصوصيات مختلفي مدنظر قرار گرفته است و موافقت مالکان آنها براي استفاده در کلاس گرفته شده که ترکيبي از اسب هاي وارداتي، خالص ايراني و ايراني-وارداتي مي باشند. از لحاظ تعداد نفرات شرکت کننده کلاس ظرفيت بسيار محدودتري نسبت به سال گذشته دارد و در صورت تکميل ظرفيت امکان برگزاري کلاس عملي در دو بخش وجود دارد تا بهره بهتري از آموزش برده شود. افزايش هزينه ثبت نام نيز به دليل همين محدوديت نفرات مي باشد.
من خودم توی یزد هستم و از دور و نزدیک بااین مشکلات روبرو هستم و باید به همه دوستان اسبی بگویم که سهیل صنعتی توی یزد هم از وجهه خوبی بین اسبداران برخوردار نمیباشد و به پشتیبانی برخی و با استفاده از اسم پدر اقدام به این کارها میکند که خشم جامعه اسب عرب یزد را هم در بر داشته است
خود من برای شرکت در این کلاس کما فی السابق به اصفهان خواهم رفت و به نظر من هیچ فرقی نداره که کلاس در کجا برگزار بشه چه یزد و چه هر جای دیگر
ولی اگر قرار است که توی یزد برگزار بشه و فقط برای رسیدن افرادی خاص به اهداف خود باشد و سعی در آموزش عمومی و بالا بردن سطح دانش دیگران نباشد بهتر است هر جایی به جز یزد برگزار شود