علیرضا مشکی باف
Member
فکر میکنم معلوم هست دیگه....
سهیل جان مدرک هم میدهند؟
جناب صنعتی میشه فقط روزاخررواومد؟
هزینه کلاس رو میشه لطف کنید بگید؟
جناب صنعتی میشه فقط روزاخررواومد؟
هزینه کلاس رو میشه لطف کنید بگید؟
این مدرک به داروان داده میشه فقط؟تنها مدرکی که در ایران مورد تایید هست مدرک این کلاسهاین مدرک و رده بندی داوری ملی مورد تایید اکاهو است
این مدرک به داروان داده میشه فقط؟
یا همه افرادی که شرکت میکنند؟
آفرين آفرين خوشم اومد پيچيده ترين مباحث داوري رو بلدي احسنت باريك الله ( از اين مسالت خجالت نكشيدي)اولا کی گفته که ما علم قضاوت نمی دونیم:rolleyessmileyanim: بیس کارو پسر خوب همه باید بدونن مثلا شیر دستی و سگ دستی اونا باید از اون سر دنیا به ما یاد بدن :rolleyessmileyanim: من اصلا منظور شما رو از علم قضاوت متوجه نمی شم:blinksmiley: بیشتر توضیح بدید ممنون :smilingsmiley: می شم .
مهندس يعني كلاسهاي اهواز و اصفهان و . . . هيچ ؟!تنها مدرکی که در ایران مورد تایید هست مدرک این کلاسهاین مدرک و رده بندی داوری ملی مورد تایید اکاهو است
مهندس يعني كلاسهاي اهواز و اصفهان و . . . هيچ ؟!
اين همه هزينه كرديم الكي؟
آفرين آفرين خوشم اومد پيچيده ترين مباحث داوري رو بلدي احسنت باريك الله ( از اين مسالت خجالت نكشيدي)
آقاي علم قضاوت خيلي از شما كار كرده تر ها و با تجربه ترها از اين ادعا ها نميكنند كه تو ميكني پسر خوب
نميدونم اگه شماي علم بلد قضاوت كني چه گلي به سر داوري ميگيري كه اين همه ادعا ميكني
بيرون گود نشستي ميگي لنگش كن خوب پسر خوب سر ميز قمار لاف زدن كاري نداره اگه راس ميگي دستت رو رو كن ببينيم چند مرده حلاجي؟
بگو ببينم چنتا اسب توليد كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چنتا خوب توليد كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چنتا ميدون قضاوت كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله بايد بيان و چيزايي رو كه بلدن به امثال تو ياد بدن تا بفهمي اين خيالاتي كه داري به هيچ دردي نميخوره
حرف كه كنتور نميندازه چشات رو ميبندي و هرچي رسيد ميگي
درضمن تو كه بلدي چجوري جواب بدي فك كردي من زبون ندارم يا دستم بسته ست؟