meysam hanaei
Member
پدر قبلیش که ازش رد شد هم همین سردار بود دیگه
با پدر جدیدی آزمایش نشده لابد چون تو کتاب بوده مونده
نه عزیزم بجای نظر دادن یه زنگ بزن به فدراسیون انگار برات خیلی مهمه (تا اطلاعات کاملی نداری الکی قضاوت نکن)
پدر قبلیش که ازش رد شد هم همین سردار بود دیگه
با پدر جدیدی آزمایش نشده لابد چون تو کتاب بوده مونده
نه عزیزم بجای نظر دادن یه زنگ بزن به فدراسیون انگار برات خیلی مهمه (تا اطلاعات کاملی نداری الکی قضاوت نکن)
شما چه گیری دادی به اینها وقتی مرجع فدراسیون و واهو هست این حرفا برای چیه؟بازم هستن اسبهایی که حرف وحدیث زیادی دارن شاید تو لیست ردی هم نباشن!!!اخه دیگه چه سودی داره تبارنامه خودمونو زیر سوال ببریم؟اگه اطلاعات کاملی داشتم که از شما سوال نمیکردم
فدراسیون میگه اسب تاییده . مثل همه ردی هایی که چون تو کتاب بودن بخشیده شدن و تایید شدن
و این اتفاق افتاد حالا دیگه حرف کاری را از پیش نمیبره الا اینکه هدف از تولید چی هست؟به قول اقای قاسمی قرار نیست همه تولید کننده باشن اما تو همون تولید کننده ها باید هدف را دید اگه هدف تولید اسب ورزشی زیبا و کاربردی باشه که مورد تایید واهو باشه امثال تولید زرافه و اون لیست عالی هستن مگه براری عرب 100 درصد هست؟اما من معتقدم عرب ایرانی به عنوان یه ذخیره ژنتیکی باید حفظ بشه چون این اسب قدمتی بسیار زیاد داره انواع گوزن تو دنیا هست اما گوزن زرد ایرانی مخصوص ایرانه و باید حفظ بشه پس نباید با گوزنی غیر ایرانی جفتگیری کنه این تو اسب هم هست بقای این ذخیره به این وابسته است که با اسبهای مشکوک قاطی نشه و خیلیها میتونن اون لیست را ببخشن اما فراموش نه.واین برداشت شخصی من هست ولاغیر
اگه اطلاعات کاملی داشتم که از شما سوال نمیکردم
فدراسیون میگه اسب تاییده . مثل همه ردی هایی که چون تو کتاب بودن بخشیده شدن و تایید شدن
میثم جان بنت فوزیه تنها کره سردار هست ؟ و تولید کنندش کی بود؟ بنت فوزیه از کجا امده ؟این مادیان بکلی از هر لحاظ تائیده عزیزم( نه به خاطر که بگی که تو کتاب هست تائیده و با پدر مشخص ) دوباره میگم اول تحقیق بعد نظر دادن
تولید کنندش آقای فرحان موالی - فکر کنم از سوسنگرد-آقای موالی اسب های معروفی داشته اون زمانمیثم جان بنت فوزیه تنها کره سردار هست ؟ و تولید کنندش کی بود؟ بنت فوزیه از کجا امده ؟
شما چه گیری دادی به اینها وقتی مرجع فدراسیون و واهو هست این حرفا برای چیه؟بازم هستن اسبهایی که حرف وحدیث زیادی دارن شاید تو لیست ردی هم نباشن!!!اخه دیگه چه سودی داره تبارنامه خودمونو زیر سوال ببریم؟
رو حرفای شما نقد فراوان هست ومن بازهم تصمیم گرفتم به جای تعارف تیکه پاره کردن صریح صحبت کنم اگرچه شما یکی از دوستان عزیز ومورد اطمینان من دربین اسبدارن هستید ولی حرفمو میزنم اگر اون تولید کننده های قدیمیو میگی ومنظورت اینه به شجره پاک اعتقاد دارن سیلمی شما که تبلیغشو میکنی خون گوانجی داره و90%قدیمیای خوزستان جریانشو میدونن که شاید درصدی به خاطر داشتن ازاین خط خونی سکوت میکنن ولی بقیه میدوننممکنه برای شما مهم نباشه که حقیقت شجره اسبی که دارید ازش تولید میکنید چیه و فقط تایید فدراسیون براتون ملاک باشه و قانعتون کنه ولی خیلی از تولید کننده های قدیمی مثل شما فکر نمیکنند.
از نظر تایید بودن که این مادیون تاییده ولی خواستم ببینم آیا با پدر دیگه ای بجز سردار آزمایش و تایید شده؟ یا با همون سردار . که آقای حنایی جواب دادن
لطفا درمورد فنوتیپ توضیح بدید وصریح نام اسبارو ببرید که بشه توضیح دادهرجند این حرفا در فونوتیپ خیلی از این اسبا کاملا مشهوده.
پست من حذف شده؟
جناب مهرزاد و فربود کاملا درست می فرمایند.بیشتر خالص بازا به حرف و حدیث پشت سر شجره خیلی از اسبا اهمیت می دن.خیلیم اهمیت میدن.همه هم تشخیص میدن که شایعه کدومه و واقیت کدوم.هرجند این حرفا در فونوتیپ خیلی از این اسبا کاملا مشهوده.
بحث من روی اسبهاییه که با ازمایش dna مشخص شد از پدر ، مادر ، یا هر دو رد شدند. در مورد گوانجی و دلربا و دوران و بصیر و ... خیلی فرق میکنه، حرفهایی که هست خاله زنکیه و برای تخریب. از توی لوله آزمایش هم در نیومده. اون شهادت دو نفر شاهد هم ازون حرفا بودا. لابد دادگاه بر اساس شهادت دوشاهد حکم بر ردی بودن گوانجی میده! خنده دارهرو حرفای شما نقد فراوان هست ومن بازهم تصمیم گرفتم به جای تعارف تیکه پاره کردن صریح صحبت کنم اگرچه شما یکی از دوستان عزیز ومورد اطمینان من دربین اسبدارن هستید ولی حرفمو میزنم اگر اون تولید کننده های قدیمیو میگی ومنظورت اینه به شجره پاک اعتقاد دارن سیلمی شما که تبلیغشو میکنی خون گوانجی داره و90%قدیمیای خوزستان جریانشو میدونن که شاید درصدی به خاطر داشتن ازاین خط خونی سکوت میکنن ولی بقیه میدونن
وتا جایی که میدونم دونفرشون شهادت بدن کافیه طبق قوانین اسلام پس زیاد رو یحث اثبات واینا مانور ندید. غیر ازگوانجی مادیونه دیگه ای به نام دلربا هست که عرب عراقیه وبه جای دلربای اصلی داغ شده اینو من نمیگم میتونی ازخانواده شهاب پور بپرسی اینطور که شنیدم این خانواده خبر دارن ولی بازم ازپاسارگاد تولید میکنن چون تجربشون ازمنو شما بیشتره وبیشتر هم میدونن و واهو وفدراسیون رو میشناسن وحرف وحدیث صرف روقبول ندارن میدونم اسمه گوانجی رو اوردم خیلیا ممکنه ناراحت بشن ازدوستای صمیمی خودم ولی خوب من اینجوریم حرفمو میزنم اگر اشتباه گفتم بم ثابت بشه حرفمو پس میگیرم درضمن از خط خونی گوانجی بسیارهم خوشم میاد واسب مورد علاقم گیبو هست یا جتی قره خان دوتا کره زیبا داده که من ارزوی داشتن یکیشو دارم من میگم اصل واهو هست همه اونایی که قدیمی بودن والان خودشون پیشکسوت میدونن همه یکی دوتا اسب ردی داشتن وبا اومدن دی ان ای بهتر شدن اگرنه ازمایش دی ان ای دوسال دیر ترمیومد تعداد ردیهای تولید کنندگان قدیمی بیشتر میشد.درمورد زرافه هم ما دیوانه ایم از خط کورسیش استفاده نکنیم وبراری بیاد خالص ایرانیارو تو کورس خفت بده من نه میگم براری خوبه نه بد ولی برای مقابله با براری زرافه جواب میده به بقیه چیزاش کار ندارم امیدوارم روی صحبت منو درک کنید وناراحت نشید اگر نقدی دارید گوش میدم
باید خودت بفهمی منظور چی بوده اگرنه نگفتم بریم دادگاه!!!! من خودم عقیدم اینه که گوانجی برای اسب ایرانی مفید بوده شما اصلا جواب منو ندادی بیشتر ازاین هم بخوام توضیح بدم فایده نداره ولی ازاین به بعد سعی کن الکی اسبی رو تخریب نکنی چون خیلی راحتمیشه اسبو خراب کرد اسبدارها هم رو حرفه شما حساب میکنن نباید نا امیدشون کنی اصلا نوعی تناقض داره صحبت شما اگر اصل تست دی ان ای و واهو هست پس الان هراسبی تو کتابه کره هاش با تایید دی ان ای وارد میشن وهمه یکسانن چه 03 چه اسبایی که تو لیست ردین اما اگر به حرفه بقیه واسبدارای قدیمی استناد میکنی بازهم گوانجی ودلرباو...با اسبایی که تولیست ردین یکین همشون حرفو حدیث دارنبحث من روی اسبهاییه که با ازمایش dna مشخص شد از پدر ، مادر ، یا هر دو رد شدند. در مورد گوانجی و دلربا و دوران و بصیر و ... خیلی فرق میکنه، حرفهایی که هست خاله زنکیه و برای تخریب. از توی لوله آزمایش هم در نیومده. اون شهادت دو نفر شاهد هم ازون حرفا بودا. لابد دادگاه بر اساس شهادت دوشاهد حکم بر ردی بودن گوانجی میده! خنده داره