علی اصفهانی
Active member
سوال باید به این ترتیب پرسیده بشه :
بنظرشما کدام سیلمی وارداتی درانتقال چه خصوصیت ژنتیکی
نقش موثرتری نسبت به دیگران داشته ؟
بنظرشما کدام سیلمی وارداتی درانتقال چه خصوصیت ژنتیکی
نقش موثرتری نسبت به دیگران داشته ؟
سجاد جان اینجا سلیقه شخصی میگم شاید مبارک بهترین باشه ولی من دوسش ندارم:tonguesmiley:فکر کنم مبارک که اینقدر به اسب ایرانی خدمت کرده وتقریبا همه جا کره های زیبایش وجود درارند را فراموش کردید
آخ که با همین اومدن مبارک همه رفتن تو فکر واردات وگرنه حالا بیشتر خالص داشتیم:sadsmiley:فکر کنم مبارک که اینقدر به اسب ایرانی خدمت کرده وتقریبا همه جا کره های زیبایش وجود درارند را فراموش کردید
اگر مبارک نبود و بعدش سیل وارداتیای 3.4 هزار دلاریآخ که با همین اومدن مبارک همه رفتن تو فکر واردات وگرنه حالا بیشتر خالص داشتیم:sadsmiley:
مهم نیست چی هستندمادر و پدر کره کدامها هستند ؟
دوران 1 چطوری کره میده ؟ کدام مشخصه فیزیکی این کره بیان گر این حرف شماست ؟این کره از تولیدات بسیار عالی دوران1 هستش به احتمال 99%
دوران 1 کره های اینطوری میده:biggrin:
شاید اصلا کره دوران1 نباشه آقای مدیر میدونه هست یا نیست!دوران 1 چطوری کره میده ؟ کدام مشخصه فیزیکی این کره بیان گر این حرف شماست ؟
منم فک کنم به احتمال 99% هم کشش بعدیت با دوران 1 هست دیگه پویا ؟؟؟؟h34r-smiley:این کره از تولیدات بسیار عالی دوران1 هستش به احتمال 99%
دوران 1 کره های اینطوری میده:biggrin:
نه مجید جان از دوران کشش نمیکنم امسال مادیان استراحت میکنهمنم فک کنم به احتمال 99% هم کشش بعدیت با دوران 1 هست دیگه پویا ؟؟؟؟h34r-smiley:
شبنم بانو : 2تا ایجن روز داره 2تا انسیاتور 3تا سلیم 1حداد و ........ خیلی سخته براش تصمیم سیلمی گرفت مجید جانمنم فک کنم به احتمال 99% هم کشش بعدیت با دوران 1 هست دیگه پویا ؟؟؟؟h34r-smiley:
کره های موفق از این سیلمی ها میشه معرفی کنید؟ال امین-اف اس بنگالی-سامد -رامسس
کره های موفق از این سیلمی ها میشه معرفی کنید؟
دقیقا مهرزاد جان همینه.به غیر از رامسس هیچ کدوم هنوز کره ندادن که بشه مقایسه و نتیجه گیری کرد