باز هم اسب فدای پول شد.این آخرین چیزی بود که من فرستادم . موفق باشید دوستان.
دوست عزیز من گمان میکنم همین خرده فضایی که ایجاد شده تا شما ابراز علاقه ی شدید خود رو نسبت به اسب بیان کنی، لذت ببری و ناراحت بشی، همه و همه با پول فراهم شده!
فکر کنم ابتدا باید ارتزاقی باشه تا فکر کار کنه، و بعد باید فکری باشه که خلاقیت به خرج بده، بعد هم خلاقیتی باید باشه تا به مزاج و روحیات یک عده خوش بیاد. که سر جمع بشه انجمن اسب.
حالا فکر کن برعکس بود،پولی نبود،وقتی نبود، خلاقیتی نبود، اشتراکاتی نبود و پایه و جایگاه و مامنی هم نبود! اونوقت شما کجا بودی که بیای بگی اسب فدای پول شد؟
یک مقدار فخیم باشیم و متفکر. چه طوری پیش خودتون فکر کردید قاسمی انتظار داشته عین پنج هزار نفر پول بریزن به حسابو ایشون لابد برحی ۵۰ میلیون پول در بیاره و حالشو ببره؟
هرکسی از فاصله ی ده فرسنگی صنعت اسب رد بشه می فهمه که این صنعت پر شده از آدم های مفت خور و ناخن خشک و کلک و بدرد نخور بگیر برو تا آخر (البته به اون جماعت ۳ درصدی بر نخوره)
دیگه قاسمی که که تو کنه این قضیه چند سالیه لولیده و زیر بمشو از من و شما هم بهتر میدونه! یقین بدون ایشون می دونسته از این ۵۰۰۰ نفر ۵۰ تا آدم بدرد بخور اونم بزور در میاد. که (نصفشون هم الان اکانتشون بدون پول باز شده چون یه زمانی اونم نسبی یک حالی به جمع دادن) و برای اون ۲۵ نفر دیگه برنامه ریزی کرده تا حد آخر سر ماه ۲۰۰ تومن اینور در بیاد خودشم ۳۰۰ - ۴۰۰ لابد بزاره روش و خرج این سایتا بکنه. مگه فکر میکنه یکی دوتاست. بیا برو تو سایت سگ دات آی آر ببین اون جا چه خبره. اونور که دیگه رقم میلیونی مطرح نیست که. دلالای اونجا رو چس مثقال میلیون تومن خون و خونریزی و آدم فروشی میکنن. کی این همه اعصاب داره و یه مشت مفت خور( بلا نسبت جمع) دور خودش جمع کنه و بساط کسب و کار فراهم کنه واسه این همه آسمون جل . به نظر من دوسالی هم که کرده. حتی اگر خودش میلیاردی هم در آورده که نیاورده :laughingsmiley: زیاد کرده. به سر خیلی ها هم زیاد بوده. من با این فرد ۳ ماهه سرو کله زدم و تا قبل از این فکر میکردم آدم فعال و آخرتیم. کم آوردم. می بینم دایم تو سفره ! دایم بیداره و مشغول صدتا کار. ...
بابا به خدا لیاقتشو خیلی از ما نداریم. باید برین گمشیم خدایی! فکر کنم وقته به خودمون بیام. حالا نه تو این مسئله ی ساده. که در آخر چه ما بیایم و چه نیایم واسه صاحاب ملک سوده. دوسره سوده!
تو کل مسايل زندگی باید به خودمون بیایم. ولنگ وازی تو همه ی مسایل! همینه مملکت وضعش اینه! عادت کردیم به مفت خوری. کوپون و سوبسید و مال مفت و کار کم ...
چی بگم آقا ول کن. نیا اصلا. ما جات رو خالی میزاریم. یه مدت که گذشت برنگشتی استفاده میکنیم، تریپلکس میزنیم روش:dodgy: