چیز حال گرفتنی وجود نداره. ولی باید مراقب بود که سر خودمان یا اسبمان این چنین بلاهایی نیاد.OJANG گفت::'( :'( :'(
خواهر خوبم عکس سوم سوختگی نیست و مونتاژه.چون اسب در چنین حالتی زنده نمیمونه.SaharrrNaaaz گفت:یه وقتایی با دیدن بعضی از عکسها، فکر می کنم که چقدر خودخواه هستیم ما آدمها ....
عکس سوم ، اسب دچار سوختگی شده؟ کجا هستش؟ می دونین یا عکس و از نت گرفتین؟
عزیز جان شک نکن که این عکس مونتاژه چون با هیچ درمانی نمیتوان اسبی با چنین عارضه ای رو زنده نگه داشت و اصلا در این حالت تمام اعما و احشا بیرون ریخته میشه چون بافت پوست و حتی لایه چربی و حتی عضلات ضایعه پیدا کردن. من نمیگم که شما اشتباه میکنید شاید توی اون سایت هم مطلب جور دیگه ای توضیح داده شده باشه. اطلاعاتتون راجع به دامپزشکی فکر نمیکنم به جناب آقای دکتر غفاری برسه. میتوانید از ایشان بپرسید.OJANG گفت:baradar
عزیز مونتاژ نیست اینها تصاویر واقعی از سایتهایی با مظمونaccident horse هستند
خواهر خوبم اون کمر اسب بوده و احتمالا زین زده شده بوده ولی در حد خیلی شدید که بر اپر بی احتیاطی یا بی مسولیتی به قول خودتان کرم هم زده بوده. از زنده موندنش خوشحالم. ولی وضعیت این اسب کاملا متفاوته.inaz گفت:ولی دلاور زنده موند و خوب شد اونم قشنگ در همین حد سوخته بود البته بعد از یه سال هنوز زخماش خوب نشده بود
کمر اسب با اون ناحیه که تو عکس دیده میشه خیلی فرق داره چون کمر فقط استخوان و عضله و پوسته و چیزی زیرش نیست که بیرون ریخته بشه(اگر پوست نباشه و از بین رفته باشه)inaz گفت:نه تو آتیش سوزی باشگاه سوخته بود و تا یه سال زین روش نزاشتن البته بعد فروخته شد برا تعزیه ولی شاید چون کمرش بوده مسئله فرق میکرده
اما چیز وحشتناکی شده بود
صاحبش یه سال تمام هر روز باشگاه بود
ماه اول صبح زود میومد تا ساعت ده یازده شب از اسب مراقبت میکرد
البته تو اون آتیش سوزی دو تا مادیون هم کشته شدن
متوجه هستم قربان. خانوم دلاور رو فرمودند که کمرش سوخته بود نه آن ناحیه که در عکس میباشد را.OJANG گفت:فکر کنم خانوم اسبی به نام دلاور رو گفتن نه عکس پایین صفحه.