سهراب جان تسلیت میگم غم آخرتون باشه.
sohrab Active member 2008 , October 21 #22 سلام سهراب جان واقعا تسلیت عرض میکنم.غم آخرتون باشه.خاک اون مرحومه بقای عمر شما باشه. کلیک کنید تا باز شود... سهراب جان تسلیت میگم غم آخرتون باشه. کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنونم این چه زبانیست؟ کلیک کنید تا باز شود... زبان اوستایی با آوانگاری پارسی!
سلام سهراب جان واقعا تسلیت عرض میکنم.غم آخرتون باشه.خاک اون مرحومه بقای عمر شما باشه. کلیک کنید تا باز شود... سهراب جان تسلیت میگم غم آخرتون باشه. کلیک کنید تا باز شود... خیلی ممنونم این چه زبانیست؟ کلیک کنید تا باز شود... زبان اوستایی با آوانگاری پارسی!
فربود Active member 2008 , October 22 #23 ما هم به نوبه خود این ضایعه اسفناک را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض مینمائیم . روحش شاد باد .
سنا Active member 2010 , March 16 #24 تسليت به سهراب به سهراب دوست عزيزمون به خاطر از دست دادن پدربزرگش تسليت ميگم انشالله بقاي عمر بازمانده ها. خيلي متاسفم...
تسليت به سهراب به سهراب دوست عزيزمون به خاطر از دست دادن پدربزرگش تسليت ميگم انشالله بقاي عمر بازمانده ها. خيلي متاسفم...
behzad Member 2010 , March 16 #29 سلام دوستان من هم به نوبه خودم به آقا سهراب دوست و برادر عزیزمون تسلیت عرض می کنم. خدا رحمتشون کنه.
سحرناز Member 2010 , March 17 #33 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم .... پدربزرگ،خیلی دوست داشتنیه.شمایی که هنوز نعمت حضورشون رو در کنارتون دارید،بودنشون رو قدر بدونین :sadsmiley: متاسف شدم سهراب... روحشون در آرامش باشه ...
بیا تا قدر یکدیگر بدانیم .... پدربزرگ،خیلی دوست داشتنیه.شمایی که هنوز نعمت حضورشون رو در کنارتون دارید،بودنشون رو قدر بدونین :sadsmiley: متاسف شدم سهراب... روحشون در آرامش باشه ...