دندونات کووو؟؟؟امید زمانی گفت:سهراب عکسو ببین حال کن 4 سالمه ! ;Dیه پا اسبی بودم ها!
ماشاءالله الان هم یه پا عشق باز و اسبی هستی امید خان .امید زمانی گفت:سهراب عکسو ببین حال کن 4 سالمه ! ;Dیه پا اسبی بودم ها!
ولی کارشناس نیستم محمدرضا خان ;D مخلصممحـمـد رضــا گفت:ماشاءالله الان هم یه پا عشق باز و اسبی هستی امید خان .
باعث افتخار مایی آقا
برشما هم مبارک . سال خوبی داشته باشین.سمیرا گفت:سلام به همگی دوستان.سال نو مبارک.
سلامسمیرا گفت:سلام به همگی دوستان.سال نو مبارک.
سمیرا گفت:سلام به همگی دوستان.سال نو مبارک.
روانشناسایه اسب همگی حرف سمیرا جان رو تائید میکنن.روانشناسایه اسب خیلی در مورد رابطهٔ اسبو کودک تحقیق کردن.آخرش به این نتیجه رسیدن که رابطهٔ اسبو کودک یه رابطه کاملا دوستانیه و بی خطر برای ۲طرف.به قول سمیرا اسب کاملا میفهمه کودک بی آزار براش،(اینارو یکی از استادمون میگفت خودم در موردش تحقیقی نکردم).به نظر من اوج نجابت اسب وقتی که با یه کودک گل میکنه!سمیرا گفت:سلام. مسلما اسب نمی فهمه كه نباید به بچه آسیب برسونه. چیزی كه برای اون مهمه اینه كه خطری تهدیدش نكنه. شاید از طرف بچه ها احساس خطر نمی كنه. یه چیزی هم بگم. یه جا یه مطلبی خوندم كه فرشته ها از بچه ها مراقبت میكنن و شاید باورت نشه بارها موردهایی رو دیدم كه بچه حتی با خطر مرگ روبرو شده و توان دفاع از خودشو نداشته اما هیچ اتفاقی براش نیفتاده. به هر حال خدا میدونه چیكار میكنه. شاید حتی یه اسب هم معصومیت بچه رو می فهمه. نمی دونم.