چشم میرم میپرسم اگه اطلاعاتی بدست اوردم مینویسم
عرفان مرتضی پور Member 2012 , August 27 #22 متاسفانه شجرشمعلوم نیست رفتم تحقیقم کردم هیچی کس از شجرش خبر نداره ولی بازم اگه کسی اطلاعاتی بدست اورد بنویسه ممنون
متاسفانه شجرشمعلوم نیست رفتم تحقیقم کردم هیچی کس از شجرش خبر نداره ولی بازم اگه کسی اطلاعاتی بدست اورد بنویسه ممنون
s.parizimanesh Active member 2012 , August 27 #23 مگه میشه این اسب داغ خورده باید پدر مادرش معلوم باشن شناسنامه اش دست کیه؟؟؟
عرفان مرتضی پور Member 2012 , August 27 #24 بازم میپرسم اگه چیزی بدستم رسید مینویسم من از مالک قبلی تکخال در بیجار یعنی اقای حیدرنیاهم پرسیدم اونم نمیدونه ولی باز تمام سعیمو میکنم
بازم میپرسم اگه چیزی بدستم رسید مینویسم من از مالک قبلی تکخال در بیجار یعنی اقای حیدرنیاهم پرسیدم اونم نمیدونه ولی باز تمام سعیمو میکنم
عرفان مرتضی پور Member 2012 , September 9 #25 رفتم پرسیدم ولی نه شناسنامه تکخال بیجاره نه کسی از ش اطلاعات داره
ا ارمان خرمی Member 2013 , January 8 #26 پدرومادروشناسنامه رو ول کنید خودشوبچسبید که عالی دراومده حالا پدرومادرش هرچی میخوان باشن اصلا خانواده تک خال از خودش شروع میشه.ماشالا کره خوبم داده.مالکش اقای فرخ محل نگهداری سنقر.ولی قیمت کشش رونمیدونم دوستان اگه کسی اطلاع داره خبربده مرسی
پدرومادروشناسنامه رو ول کنید خودشوبچسبید که عالی دراومده حالا پدرومادرش هرچی میخوان باشن اصلا خانواده تک خال از خودش شروع میشه.ماشالا کره خوبم داده.مالکش اقای فرخ محل نگهداری سنقر.ولی قیمت کشش رونمیدونم دوستان اگه کسی اطلاع داره خبربده مرسی
A ali-jazi Member 2016 , April 3 #28 یکی از کره هاش اصفهانه به اسم ارسلان که کره تکخاله با کجال واقعا عالی و بینظیره