♘امیرحسین♞
♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
بسیار زیبا
یک کره زیبا ماده با شادی دار واقعا زیبا با حرکتی بسیار استثنایی الان دو ماه میکنه
یک کره زیبا ماده با شادی دار واقعا زیبا با حرکتی بسیار استثنایی الان دو ماه میکنه
بیشترشون که نمیشه گفت خیلی هاشون هم مادیون خالص دارند هم خون وارداتی ولی مهمش اینه که مادیون خالص رو نرند از وارداتی بکشند.
سلام.توحید از اون دسته از اسبهایه که بعد از نبودش همه افسوس بخورن....حیف این اسب تو خوزستانه بعد خوزستانیها میرن سیلمی از تبریز میارن.یا مادیونهاشون رو میفرستن شهر دیگه از یک سیلمی معمولی میکشن.قدر یاسا رو ندونستن قدر خیلیها رو ندونستن....... به توحید که فکر میکنم وبی محبتی خوزستانیها نسبت به توحید به خدا اشکم جاری میشه....البته شاید دلیلش علاقه بیش از حد من به اسب خالص ایرانی وتوحیده که اینجوری میشم.خدا حفظش کنه.... ارزومه که یک روزی یک کره از پارما وتوحید داشته باشم.....با تشکر یا علی
از نظر استیل به هم نمیخورن. کره های توحید رو دیدم. توحید با خون حداد بهتر جواب میده که سر رو سبک تر و ایراد کمر رو برطرف کنه.
یا با انسیاتور که یک ورزشی صرف بده
اقای مولایی جالب نیست که این طوری صحبت کنید.حیف از توحید که تو خوزستانه یعنی چی؟این توهین محسوب میشه به همه ی خوزستانیها.سلام.توحید از اون دسته از اسبهایه که بعد از نبودش همه افسوس بخورن....حیف این اسب تو خوزستانه بعد خوزستانیها میرن سیلمی از تبریز میارن.یا مادیونهاشون رو میفرستن شهر دیگه از یک سیلمی معمولی میکشن.قدر یاسا رو ندونستن قدر خیلیها رو ندونستن....... به توحید که فکر میکنم وبی محبتی خوزستانیها نسبت به توحید به خدا اشکم جاری میشه....البته شاید دلیلش علاقه بیش از حد من به اسب خالص ایرانی وتوحیده که اینجوری میشم.خدا حفظش کنه.... ارزومه که یک روزی یک کره از پارما وتوحید داشته باشم.....با تشکر یا علی