من کمترین هستم ولی فقط یه حرف دارم اونم اینه که قبل از هرگونه نظری باید تحقیق کرد مثلاً توی منطقه شما که اگه درست گفته باشم استان کرمانه اسبای خیلی خوش تیپ وخوش استیل و عالی زیاده ولی نمیشه گفت دره شوری هستند .قبلاًتعصب خیلی زیادتراز الان بود اما حالا مخصوصاً بعداز اومدن امان اله خان به مسابقه رفسنجان اوائل امسال خیلی صحبت ها شد که دوستان خوب ومنطقی غالباً قبول داشتند و مدتیه میگن اسبان بومی کرمان که خداییش اسبای خیلی خوبی هم هستند تازه ما که چند تا از بهترین باز مانده های امان اله خان رو با هزار زحمت داریم حفظ میکنیم انقدر تعصب نا بجا نداریم و پشت بعضی از اونها رو با تردید نگاه میکنیم
شکی نیست که یکی از شاخه های اصلی نژاد دره شوری عربه اما تقریبا نژادی نداریم که از اختلاط به وجود نیومده باشه حالا بعضی قدمت بیشتری دارن که حرف وحدیث هم کمتره اما چون این نژاد اختلاط های فراوانی داشته هر جایی یه تیپی پیداکرده حالا شما در نظر بگیر هرکسی یه دیدی نسبت به دره شوری داره (که بعضی از دوستان از سرناآگاهی میگن دره شور)که جمع کردن این نظرات خیلی سخته پس بهترین روش اینه که همه اسبایی که جای جای ایران به اسم دره شوری معرفی میشه رو دید واز بازماندگان این طایفه هم مثل امان اله و منابع خارجی موجود هم کمک شایانی میکنه.
ما شیراز در خدمتیم