واقعا حیف این مادیان زیبا با این خط خونی که تولید دوخون داشتهبله کاروان کره(انساتور*چلچله)وچلچله(ایجن روز*عنبر) تولیده فدراسیون .که فدراسیون تولید نداشته و از امسال کشش انجام شده که 6 تا 7 کشش تا الان انجام داده تا جای که خبر دارم با کره چوبین خان کره اصیل عبد وبا چندتا اگه اشتباه نکنم ترکمن واسه تولیده کره پرشی چون بسیار اناتومیه خوب وبدنه محکمی داره و هرزمان تو زیبای رفته مقام اورده که تمامه عکساشو میذارم وجلبه که خط خونیه واقعا خوبی داره که هاشم ...انسیاتور....و ایجن روز داره
به نظر من کاملا اشتباه و جز خراب کردن و از بین بردن خط خونی های خوب اسب عرب هیچ کاری نمیکنند.نه قربان حیف نیست .اون مادیون واسه استفاده پرش اینکارو می کنند یعنی چناران میشه اینجا کرمانه نه گنبد که واسه زیبای برده شه گنبد کورس یا زیبای واسه پرش این کار جواب داده انگلو و چنارانم خوبه .دوسته عریز خودتون بهتر می دونید اگه خونه عرب غیرتو ومحکمی همراه خودش داره و این مناطق استفاده می کنند.
پویا شما صحبت در مورد سیلمیه جزیره هست که با مادیون های ترکمن کشش شده نه کاروان.مادیان کاروان فقط با عربا کشش شده.واقعا حیف این مادیان زیبا با این خط خونی که تولید دوخون داشته
این همه سیلمی برای این مادیان چرا دو خون؟
واقعا حیف
جناب تهامی عزیز غلط های املاییت خیلی زیاده.واضح تر تایپ کن تا همه بفهمیم چی میگی.مرسی.:winksmiley02:بله کاروان کره(انساتور*چلچله)وچلچله(ایجن روز*عنبر) تولیده فدراسیون .که فدراسیون تولید نداشته و از امسال کشش انجام شده که 6 تا 7 کشش تا الان انجام داده تا جای که خبر دارم با کره چوبین خان کره اصیل عبد وبا چندتا اگه اشتباه نکنم ترکمن واسه تولیده کره پرشی چون بسیار اناتومیه خوب وبدنه محکمی داره و هرزمان تو زیبای رفته مقام اورده که تمامه عکساشو میذارم وجلبه که خط خونیه واقعا خوبی داره که هاشم ...انسیاتور....و ایجن روز داره
ترکمن+عرب نه چناران میشه نه انگلو عربنه قربان حیف نیست .اون مادیون واسه استفاده پرش اینکارو می کنند یعنی چناران میشه اینجا کرمانه نه گنبد که واسه زیبای برده شه گنبد کورس یا زیبای واسه پرش این کار جواب داده انگلو و چنارانم خوبه .دوسته عریز خودتون بهتر می دونید اگه خونه عرب غیرتو ومحکمی همراه خودش داره و این مناطق استفاده می کنند.
خیر اینطور نیستامیر جان درسته ولی عرب با تروبرد وترکمن میشه انگلو عرب و با تر کمن میشه چناران
بندرت جواب میدهخوب جواب داده