شجره همین کره ای که عکسش را ارسال کرده اید . نشانه باز رخ و بلند بودن نشانه های سفیدی قلمها بویژه در پا (در حالیکه مادر این نشانه ها را ندارد) می تواند بیانگر هم خونی باشد .مهر شاد گفت:شجره کدوم.هیچ یک از این ها هم خونی ندارن .میشه نشانه های هم خونی رو بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شجره نامه را ارسال کنید لطفا !مهر شاد گفت:جناب دکتر این کره کره ی حرا با این مادیان هست و حرا تمام کره هایی که داده این رنگی هستن مثل خودش .هم خونی ما نمیبینیم.
به حتم همخونی در اجداد پدری نیز دارد و نیز هم خونی در اجداد مادری ( احتمالا ) مزید بر علت شده است . اگر شجره "حرا میر اسد " را ارسال کنید مشخص خواهد شد اگر نباشد می توان شجره اجداد مادری را با پدری مقایسه کرد .سهراب گفت:فقط زحمت بکش اسم پدر و مادر چهلستون را بپرس. بقیش با من.
دکتر اگر پدر و مادر کره همخونی نداشته باشند، همخونی در اجداد مادری میتونه باعث ایجاد این حالت بشه؟
من موردی سراغ دارم که این شرایط هم خونی را داره و سفیدی قلم ها تا بالای زانو را داره
پدر و مادر " حرا " را که قبلا مهرشاد عزیز معرفی کرده اند . شجره کامل اجداد را می خواهیم تا مقایسه شود مخصوصا اگر موجود باشد شجره چهل ستون را محبت نموده ارسال نمایید .پرواز گفت:سلام
حرا کره یاسا و شگره هستش