حر

امید زمانی

Active member
نام :‌حر ( نريان )
پدر :‌برفين
مادر :‌
تولد :‌ 1380
مالك :
توليد كننده :‌
محل نگهداري : باشگاه خورشيد اصفهان

پیوست ها

• IMG_0667.jpg
    IMG_0667.jpg
    72.5 کیلوبایت · بازدیدها: 138
  • IMG_0667.jpg
    IMG_0667.jpg
    72.5 کیلوبایت · بازدیدها: 140
  • IMG_0669.jpg
    IMG_0669.jpg
    70.1 کیلوبایت · بازدیدها: 130
  • IMG_0669.jpg
    IMG_0669.jpg
    70.1 کیلوبایت · بازدیدها: 130
  • IMG_0671.jpg
    IMG_0671.jpg
    77.9 کیلوبایت · بازدیدها: 132
  • IMG_0671.jpg
    IMG_0671.jpg
    77.9 کیلوبایت · بازدیدها: 122
  • IMG_0677.jpg
    IMG_0677.jpg
    84.5 کیلوبایت · بازدیدها: 122
  • IMG_0677.jpg
    IMG_0677.jpg
    84.5 کیلوبایت · بازدیدها: 123

احسان

Active member
آره خدايی کاش همون تو باکس نگاش ميکرديم اميد
تيپش تو باکس خوب بود اما بيرنش....................

fatima

Member
چرا احساس میکنم اینجا بچه ها فقط دنبال اسبای اسطوره ای شکل هستن و هر اسبی که اینتور نیس کلی حرف بارش میکنن؟ مگه قراره همه اسبا بهترین شکل و بهترین خصوصیات ممکن رو داشته باشن؟ هر اسبی هم ویژگیهای خوب داره هم وبژگیهای بد درسته؟

احسان

Active member
پاسخ : حر

خوب ديگه اين اسب همه چيز تيپش خوبه اسبيتش هم خوبه اما از نظر زيبای چشماش کوچيکه سرش بزرگه
دم خوب نميگيره قدم و حرکت نداره
همه اتصالاتش خوبه کپلش يکم گرد هست که اونم خوبه البته مفصل هاش هم يکم باد داشت يعنی تورم داشت
فريب اين گردن رو که ميگی اتصالات گردنش خوب هست فقط اون ظرافت عرب رو نداره و گر نه گردنش خوبه

از نظر چيز ها مهمتر هم که هيچ کدام را نداره
ولی خدای تو باکس خيلی حال کردم باهاش

فقط يه اسب گردن کلفت برای سواری آزاد واسه دختر خانم ها خوب هست ديگه چيزی نداره
يا برای يک دکتر جراح که اخر هفته ها بره پيشش يه دونه هويج بهش بده خوب هست

حالا اگه دوستان دوسش دارند براشون بخرمش;D

احسان

Active member

البته اگه نرگسش کنه دمش را دم رو خوب ميگره بايد بهش پيشنهاد بدم برای نرگسه

فريب مشکل گردنش از نظر شما چيه??

Farib

Member
شکل گردن به نظرم کامل نیست. قوس فوقانی خیلی خوبه ولی قسمت پایین به قول خودمون حالت شتری داره ولی واقعا اتصال گردن به شئن خیلی خوبه . یه کمم کلفت به نظز میاد ولی همه اینا به نظر میاد . ازکتف و شونش خیلی خوشم میاد . کمر قوی و خوش عضله ای هم داره .

vatan

Member
zizi گفت:
این اسب یه چیزش مورد علاقه امیدجانه به خاطر اون واسش تاپیک باز کرده اونم دم گرفتنش که مثله ترکمناست :p :mad:
بازم دنباله دم گرفتنی vatanجان. :mad:
بله من نه فقط دنبال دم گرفتن هستم بلکه دنبال معراج اسب و همچنین دنبال اسبی هستم که اسبیت داشته باشه.
و یه سوال چرا شما همیشه دنبال قوص صورت هست؟؟؟!!!!!

به نظر من اسب خوش تیپیه البته دوستانی که مدرک کارشناسی اسب دارند همیشه میگفتند تو فقط تیپو میبینی .البته من تیپ اسب را برترین فاکتور میدانم ازنظر خودم وفقط خودم ومیدانم کاملا اشتباهه. ودر مورد سواری اسب حر باید گفت که وقتی اسبهایی مثله انسیاتور داریم نباید از حر انتظار چنین سواری داشته باشیم .حر حره باخصوصیات خودش و سهراب کرد سهرابه . وشاید اگه اسب را ازنزدیک ببینم از سواریش خوشم نیاد . فقط منظورم اینکه که زود به اسب بیچاره نتازید وخرابش نکنید . والا من نه اسب میشناسم ونه مالک اولین بار این 3 عکس در انجمن دیدم ودیدم دوستان حسابی اسب ترکاندن و ازحقش دفاع کردم(وکیل اسبان بی دفاع) آخه رشته تحصیلی من حقوق

Farib

Member
میشه لطفا یکی این اسبیتی رو که هی ازش استفاده میشه رو واسه من هعریف کنه ؟ اسب چه خصوصیاتی باید داشته باشه که بگیم اسبیت داره ؟

بالا