کاملا" موافقم!!!!!!!!!!AMIR ET گفت:من تو زمین خوردن واسه خودم عالمی دارم
سواری مزش به زمین خوردنه
عموما" قبل از مانع زمین میخوریدیا بعداز مانع؟
با یک اسب سواری می کنید یابا اسبهای مختلف؟با همه اسبها این اتفاق رخ میدهد؟
آدم تا زميننخوره كه سواركار نميشه :happysmiley:
اصلاً مزهي سواركاري به زمينخوردنشه :laughingsmiley:
تشخیصت درسته:winksmiley02:+ یه کمی بیشتر
دلیل درآمدن پات از رکاب بعد از مانع انقباض وچسباندن پاها وپایین تنه (نشیمن وساق و..)برای حفظ تعادل وکنترل بهتر اسب میباشد که ناشی از ترس است ودقیقا" عکس آن چیزی را که در ذهن داری پیاده می کنی:hmmsmiley02:
قبل ازمانع ودر تمام هنگام سواری تنفس عمیق تاسر انگشت پاها:rolleyessmileyanim:تنفسی که درتمام بدن وبه مرکزثقل جریان دارد.
در نقطه جهش پایین تنه سوار ورکاب هاعمود برزمین ,در نقطه جهش اسب در زیر نشست سبک شما باسکول می کند:blinksmiley: ووزن پایین تنه سوارهمواره عمودبر زمین وبر روی رکابهاحمل می گردد(نه آویزان به تهیگاه اسب)
بعداز مانع برگشت به داخل زین ,وزن پایین تنه عمود به زمین وحمل بر روی رکابها ودر صورت نیازبه انتقال گام ویا بازیابی تعادل اسب اجرای نیم توقف (نه آویزان شدن به دستجلو وتهیگاه اسب برای باز یابی تعادل خود):sadsmiley:
موفق باشی.
oliveiraعزیز از راهنمایی هات متشکرممطمئنم که موفق میشی:rolleyessmileyanim:
ولی اگه پرش باعث ترست میشه ومنقبضت میکنه.
به خودت زمان بده بذار دوسال بشه چهار سال ولی اجازه نده با ترس وانقباض سواری کنی.
چون یه روزی بعداز چند سال ورسیدن به تعادل ونرمی وانعطاف عضلات ازسواری خودت با اسب لذت می بری. انوقتی که با توانایی خواسته های خودت رو به نرمی وآرامش به اسب تفهیم کنی.:blinksmiley:
مطمئنم که موفق میشی:rolleyessmileyanim:
ولی اگه پرش باعث ترست میشه ومنقبضت میکنه.
به خودت زمان بده بذار دوسال بشه چهار سال ولی اجازه نده با ترس وانقباض سواری کنی.
چون یه روزی بعداز چند سال ورسیدن به تعادل ونرمی وانعطاف عضلات ازسواری خودت با اسب لذت می بری. انوقتی که با توانایی خواسته های خودت رو به نرمی وآرامش به اسب تفهیم کنی.:blinksmiley:[/QUOTE
مشکل اصلی من اسبم که همه چیز بهم ریخته ترسم از اینه که بعد از مانع تاخت شروع کنه :sadsmiley: این اسب همه روحیه ی که داشتم از بین برد مشکل بزرگتر هم مربیم که به جای حل مشکل من تنبل خطاب میکنه شاید هم ایشون درست میگن من باید زودتر به خودم میومدم و نمیذاشتم این اسب انقدر من از سواری بترسونه
ممنون
خدای من
شکستگی؟hno-smiley02:
انشاله که بزودی سلامتیشون برگردهسلام به همه دوستان مطرح کردن این مساله شاید درست نباشه پیشاپیش از همه عذر میخوام
پدر من چند ماهی هست که سواری شروع کرده امروز موقع پریدن از روی مانع اتفاق بدی برای ایشون افتاد بطوریکه تا چند دقیقه بیهوش بودن متاسفانه عصب هر دو دستشون از بین رفته ممنون میشم اگر برای سلامتیشون دعا کنید
انشاالله که هر چه زودتر سلامتشیون به دست بیارنسلام به همه دوستان مطرح کردن این مساله شاید درست نباشه پیشاپیش از همه عذر میخوام
پدر من چند ماهی هست که سواری شروع کرده امروز موقع پریدن از روی مانع اتفاق بدی برای ایشون افتاد بطوریکه تا چند دقیقه بیهوش بودن متاسفانه عصب هر دو دستشون از بین رفته ممنون میشم اگر برای سلامتیشون دعا کنید
خیر اگر تا امشب درد ادامه پیدا کنه مجبورن عمل کنن
در ضمن جناب الیورا ممنون از راهنمای خوبتون امروز به معنی هماهنگی با اسب روی مانع پی بردم من که راحت بودم احتمالا" اسبم هم روی مانع راحت بود