Dr_Ghaffari
Active member
تجربه من مي گويد اسب قدرت تشخيص بالايي براي رفتار ها دارد چه انسان و چه ساير اسبها ! رفتار يك انسان ترسيده بسيار گويا تر است تا بوي يك هورمون در بدن انسان در ميان بوي اصطبل و دارو و ادكلن و الكل و ...
الان کبدت چطوره؟inaz گفت:سلام
من پارسال آذر ماه صبح داشتیم اسب بار میزدیم برای مسابقه من اون زمان همیشه اسب رو خودم بار میزدم اسب رو که از باکس در آوردم جو زیاد خورده بود و شیطنت می کرد همون لحظه یکی از اعضای باشگاه از من خواهش کرد که اون اسبش رو اول سوار کنه منم قبول کردم اسب منم مدام شیطنت می کرد سر دست میزد و... بلاخره اسب از دستم در رفت و پشتش یه جفتک حسابی نثارم کرد که کبدم ترکید و دو ماه بی مارستان بستری بودم دور از جون شما تا پای مرگ رفتم و برگشتم.
اون زمان باشگاه رخش بودیم همین شد که از اون باشگاه در اومدم .
سیستم چت راه اندازی شدDr_Ghaffari گفت:فكر مي كنم با راه اندازي برنامه چت اين مشكل تا حدودي حل شود . الان دوستان مجبورند پاسخ يكديگر را در بخشها بدهند كه البته براي ديگران هم مي تواند مفيد باشد و با چت كردن ديگران بي بهره مي شوند . اگر پاسخها همراه با پرداختن به اصل موضوع باشد خوب است مثلا شما با ذكر يك خاطره البته اسبي مطلبتان را هم نقل مي كرديد ! خودم هم نفهميدم چي شد !
چه اروری دریافت میکنی؟DADAR گفت:ok check mikonam
mamnoon
ناشناس گفت:چند ماه پیش یکی از بچه ها که مدتی به سواری مشغول بود رفت ویک اسب خارجی خریداری کرد وخودش به تنهایی شروع به سواری کرد و دیگه به حرف مربی هم گوش نمیکرد وخودش شده بود مربی خودش .یک روز که سوار اسب بود من وسط مانژ بودم و با جدیت تمام صداش کردم وگفتم که این چه سواریه گفت مگه چیه من گفتم بابا جون (دم)اسب اشتباه است /گفت مگه چشه گفتم حرکت دم اسبت با چهار نعل هماهنگ نیست .اون هم باورش شده بود وچند روزی از این مربی واون مربی میپرسید که چطوری دم اسب باید حرکتشو با حرکت چهار نعل هماهنگ کنیم /یکی از بچه ها هم همین طور یه چیزی جوابشو داده بود چند روز بعد سوار اسب بود من که وارد باشگاه شدم صدام زد وگفت ببین رفتم پرسیدم با ید چیکار کنم الان دم اسب درست هست /من هم گفتم نه بابا این حرکت دم مال زمان یورتمه هست ودیگه بچه ها طاقت نیوردن و زدن زیر خنده وهمه چی لو رفت/
نکته اخلاقی این خاطره (در ورزش سوارکاری هیچ وقت ادعایی نداشته باشید چون اطلاعات هیچ کس کامل نیست /