Kat گفت:
در جواب اینکه مامان چرا اون موقع دنبال خالص ایرونی نرفت، باید بگم زمانی که ایشون با اسب عرب آشنا شدن کسی درباره خالص ایرانی یا غیر ایرانی حرفی نمی زد. نمی دونم شما چند ساله که تو کار اسب عرب هستید ولی تا همین 5 سال پیش خالص ایرانی هیچ ارزشی نداشت.
من یادمه شما جایی نوشته بودین که خانم بزرگترین خیانت رو با آوردن مبارک به خالص ایرونی کرد. به نظر من گفتن این حرف کاملاَ اشتباهه. نه به خاطر احترامی که واسشون قاءلم یا اینکه برای من مثل مادربزرگ بودن. بلکه برای اینکه معتقدم قضاوت درباره گذشته تا وقتی آدم تمام مشکلات، اهداف و اوضاع اون موقع رو ندونه، کار اشتباهیه. هدف از آوردن مبارک به ایران اولاَ وارد کردن خون جدیدی به جمعیت اسب های عرب ایران و دوماَ ظریف کردن سر و درست کردن تیپ اسب هامون بود. هر جمعیت ژنتیکی هر چندوقت یکبار به یه خون جدید احتیاج داره. مخصوصاَ که اون موقع قسمت اعظم اسبها بعد از شیوع شدن یه بیماری، که الان اسمش یادم نیست، از بین رفته بودن و همخونی بینشون خیلی زیاد شده بود. بعدش هیچ وقت قرار نبود اینقدر روی زیبایی تمرکز بشه که چیزهای دیگه فراموش شه. یا اینکه همه باید کره از مبارک داشته باشن. خلاصه به نظر من آوردن مبارک کاری بود که باید انجام می شد ولی بعد مردم اون رو به سمت اشتباهی ادامه دادن. از اونجایی هم که ما نه فدراسیونی داریم و نه مرکزی که با کمک قانون و محدودیت ها به تولیدکنندگان خط و مشی بده، امروزه با مشکل خالص ایرونی مواجه ایم.
دوباره برگردیم پیش مامان. بعدش باید توجه داشته باشیم که درست کردن این مشکل کار یک روز و دو روز نیست. بلکه سال ها طول می کشه. و من فکر می کنم ارزشمند شدن خالص ایرونی ها خودش یکی از مهمترین اقدامات برای حل این مشکل هستش.
با تشکر از خانم قلاوند به خاطر اینکه پاسخ دادند.
ولی نکته ای هست که باید بگم این هست که من همیشه از خانم قره گوزلو به نیکی یاد کردم و ایشون را به عنوان کسی که اسب عرب ایران را نجات داد و ثبت کرد نام برده ام و علت مخالفت خودم با مبارک و امسال مبارک را هم گفتهام ولی دوباره میگم.
یکی از جوابهایی که میگند در رابطه با علت ورود مبارک این هست که همخونی در جامعه اسب ایران افزایش یافته بود ولی چرا همخونی داشتیم؟؟؟
جوابش این هست که ما دو تا سیلمی بیشتر نداشتیم یا بهتر بگم دوست نداشتیم(صلیقه خانم قره گوزلو) و نمیپسندیدیم و اون حداد بود و سمرقند و بهتره بگم فقط حداد چون زیباتر بود؟؟!!!!
حالا برای حل این همخونی باید چی کار میکردیم خوب معلومه باید خون تازه وارد میکردیم ولی چرا مبارک؟؟؟
چون رخش زیباتره؟؟؟
آیا با ورود یه سیلمی به ایران مشکل همخونی حل میشه؟؟؟؟!!!!
نه نقش یه سیلمی تازه وارد شده به یک جامعه در کاهش همخونی بسیار کوچک هست اگه خواستید فرمول مربوطه را هم میگم که خودتون حساب کنید.
خوب بعد از این که این سیلمی وارد شد و اسب های ما همخونی پیدا کردند از سیلمی وارد شده که همین الان اکثرا اسب های ما خون مبارک دارند باید چی کار کنیم؟؟؟!!!!!!!!1
خوب معلومه طبق نظر خانم قره گوزلو اگه ما عمل کنیم باید بریم یه مبارک دیگه یا بهتر بگم یه سه چارک!!! وارد کنیم . و اون دلیلی که الان کسانی که لرد و ترک و کرد (بی احترامی نشه به دوستان قصد طنز داریم) وارد میکنند میگند غیر از این هست خانم قلاوند؟؟
اما دلیل بعدی که عنوان میکنند که چرا مبارک وارد شد این هست که قصد داشتند با این کار سر سنگین اسب خالص ایرانی را اصلاح کنند؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب با یک نسل تلاقی سر اصلاح میشه ولی نسل و نسل های بعدی چی ؟؟؟
الان اسب هایی را ببنید که نوه مبارک و نسل های بعدی هستند آیا سر اونها دوباره مثل خالص ایرانی سنگین نشده؟؟؟
پس طبق دلایلی که شما در رابطه با آوردن مبارک میگید من که با منطق خودم قبول ندارم ولی کسانی که الان چون پول خوب !!! دارند و میرند اسب از اون طرف میارند به منطق شما بسیار پایبنددند!!!!!!!!!!!!!!!!
چون اکثر اسب های ما خون مبارک و برفین دارند درسته خانم؟؟؟
راه حل فرار از همخونی مطرح کردن سیلمی های با ارزش خالص ایرانی ما هست که اسبیت داشته باشند حالا رخ مقعر نداشته باشند مگه چی میشه؟؟؟؟
در ضمن کی میگه رخ مقعر زیباتره!!!!
کی میگه فقط گل قرمز زیبا هست؟؟؟
از کجا معلوم شاید در آینده مردم رخ محدب پسندیدند!!!!
همانطور که قبلا مردم غذای چرب را دوست داشتند ولی الان از چربی و کلسترول فراری هستند!!!!!!!!!!!!!!
یه نکته ای هم در آخر بگم و اون این هست که اگه من رک و بی پرده صحبت میکنم ببخشید قصد هیچگونه بی احترامی نه به خانم قره گوزلو و نه خانم قلاوند را دارم واز همه این عزیزان تشکر میکنم به خاطر خون دل و رنج هایی که به خاطر اسب عرب خوردند