در باره خانم قلاوند که چرا ایران ماندند باید بگم که در آلمان هرگز چنین موقعیتی پیدا نمی کردند.... در ضمن سوال اینکه خانم قلاوند بعد از اسبها و خانه خانم قرکوزلو را گرفتند برای اسبها چه کردند؟ چند خالص ایرانی تولید کردند؟ در حال حاضر هم که سیلمی مبارک منبع در آمد خوبی برای ایشان است. به نظر من که کاملا با این خانواده آشنایی دارم فقط برای منافع شخصی خودشان برعکس آنچه که خانم قرگوزلو می خواستند از مبارک استفاده می کنند در ضمن به جای اینکه راکبستان خانم قرگوزلو را به مرکز پرورش اسب اصیل تبدیل کنند بعد از تصرف ملک خانم قرگوزلو در حال حاضر آنجا مرکزی از سفارت آلمان شده - مرکز تولید اسبهای مبارکی - و ایجین روز و محل تفریح آلمانها.
خانم قلاوند هنگام فوت خانم قرگوزلو بدون مشورت یک سری از اسبهای ایشان را فروختند مادیانهای خالص در بین این اسبها بود و بعد اصطبلهای خانم قرگوزلو شد محل نگهداری اسبهای شخصی خانم قلاوند که همه آنها یا ایجن روز هستند یا مبارک متاسفانه به نظر من خانم قلاوند هیچ کار مثتبی برای اسبهای ایران آنطور خانم قرگوزلو می خواستند نکردند. گاهی مسابقه استقامت در کردان آنهم با چه داستانهایی برگزار می کنند خودشان مسیر را انتخاب می کنند اسبهای خودشان را در مسابقه می برند و جایزه های نقدی همیشه به اسبهای خودشان تعلق می گیرد. پس استقامت را هم فقط برای خودشان برگزار می کنند خوب یادم می آید که یکبار چون اسبهایشان آماده نبود مسابقه را کنسل کردند . و از این اسبها برای سفرهای اسبی توریستی که از پل دختر تا مزرعه خرم آبادشان برگزار می کنند استفاده می کنند . سفرهایی که توریستهای خارجی می ا یدن اسب خارجی سوار می شوند و هیچ سودی برای اسبهای ایرانی ما ندارد . البته حق هرکسی است که از امکاناتش برای راحتی زندگی خودش استفاده کند ولی به نظر من بعضی وقتها ببعضی امکانات مسئولیتها و تعهدهایی هم باخود برای افراد دارند. خانم قلاوند به عنوان کسی که مدعی تولید اسب عرب است و محل خانم قرگوزلو که همه ما میدانیم چقدر برای اسبها زحمت کشیدند بیشتر از ا ینها برای اسبها باید کار می کردند. به جای نگهداری سیملی های شخصی حداقل 2-3 سیلمی خالص ایرانی را هم هر فصل قبول می کردند که نگهداری کنند. چون با در امد سالانه مبارک میتوان 5 سیلمی رابه خوبی نگهداری کرد. تنها سیملی خالص ایرانی ایشان یلتکین است که خوب آنهم نیمی از سال در خرم آباد زندگی میکند......
به نظر من تمام سعی خانم قلاوند آباد کردن مزرعه خرم آباد شان است نه کمک به اسبداران و بهبود برای تولید اسبهای خالص ایرانی ..... ما که این چند سال فقط همین را دیدیم و بس
به هر حال زندگی که خانم قلاوند در ایران دارند هرگز در آلمان نمی توانیسنند داشته باشند.
ما ایرانی ها متاسفانه همیشه طرفدار خارجی ها بوده ایم ....یادمان باشد ایران بهشت خارجی هاست .