Katayoun G
Member
سلامی دوباره به همگی! چند وقتی بود که نبودم. چه چیزهایی که توی این چند وقته گفته نشده! ایول!!! خوشم میاد که بعضی ها دهنشون رو باز می کنند و در و گوهر بیرون می ریزن! مثل اینکه دل بعضی ها از مامان خیلی پره! آخه مگه چه کار بدی در حقتون کرده؟؟!
فکر کنم درد خیلی ها مبارک باشه. مرحومه خانم مسئولیت مبارک رو گذاشته برای مامان. اون هم داره به خواسته ایشون عمل می کنه!
بعدش صحبت از پولی شد که مبارک داره مثلآ برای مامان درمیاره! باید بگم که اولآ نصفش مال خانواده مرحوم دکتر نظام مافی هستش و ثانیآ با سهم مرحومه خانم، مامان همه کار می کنه الا استفاده شخصی. اینو که بعضی ها باید بهتر بدونن! خوبه آلمانی ها اینقدر تو حساب و کتاب دقیقآ. اون هایی هم که باید بدونن هر سال یک کوپی از حساب کتاب مبارک رو دریافت می کنند!
مگه عیبی داره که مامان تا جمع دوستان نزدیک خانم رو جمع نگه داره، هر سال چند نفرشون رو به عنوان مهمان با خودش ببره؟؟!
در ثانی شاید بابای بعضی از اسب هامون مبارک باشه یا خون ایجن روز داشته باشن، ولی این ها مامان هاشون که ایرانی هستش و باور کن این خودش رو خیلی واضح نشون میده! خانم دکتر مری بنکرافت (که فکر کنم همه بشناسیمشون) بعد از اینکه از یک کوه 3000 متری با راه مال روی سخت رو رد شدند، برگشتن به مامان گفتن که: " واقعآ باید ازت تشکر کنم که به من نشون دادی آدم می تونه با اسب عرب همچین کاری هم بکنه!"
بعدشم مگه کم کار کرده تا الان؟! کی بود مهندس شمسایی( رئیس اسبق سازمان آب و برق خوزستان) رو به اسب عرب علاقمند کرد و باعث شد ایشون سیلمی های خالص ایرونی رو مجانی در اختیار مردم بزاره. پول DNA اسب های خوزستان رو بده!...کی بود که عموم رو متوجه ارزش اسب های خالص ایرانی، اون طوری که ما امروز شاهدش هستیم کرد؟؟ فکر کنم یادتون رفته که چه کسانی اون موقع حرص جدا کردن خالص ایرونی ها از بقیه رو در مسابقات زیبایی می خوردن! (فقط در عجبم، چون اون موقع با هم حرص می خوردیم!( ) کی بود که از روی دلسوزی برای کاری که خانم سال های آخر عمرشون رو وقفش کرده بودن، یک سال و خورده از کردان پا می شد می رفت تا فرح آباد که به اداره کمک کنه، به اون بلبشو کمی نظم وترتیب ببخشن و هیچ سودی هم جز وجدان خودش براش در کار نبود!.....
حتمآ! دنیا رو خیلی با عینک صورتی می بینی!! شاید 2000سال پیش بوده. ولی امروز....؟؟
فکر کنم درد خیلی ها مبارک باشه. مرحومه خانم مسئولیت مبارک رو گذاشته برای مامان. اون هم داره به خواسته ایشون عمل می کنه!
بعدش صحبت از پولی شد که مبارک داره مثلآ برای مامان درمیاره! باید بگم که اولآ نصفش مال خانواده مرحوم دکتر نظام مافی هستش و ثانیآ با سهم مرحومه خانم، مامان همه کار می کنه الا استفاده شخصی. اینو که بعضی ها باید بهتر بدونن! خوبه آلمانی ها اینقدر تو حساب و کتاب دقیقآ. اون هایی هم که باید بدونن هر سال یک کوپی از حساب کتاب مبارک رو دریافت می کنند!
چه آشنایی که متأسفانه مثلآ خودمون هم ازش خبر نداریم!ایرانی گفت:به نظر من که کاملا با این خانواده آشنایی دارم ....
واقعآ ببخشید، اولآ تا حالا پای یک سفارتی هم به اونجا نرسیده. اگر هم آلمانی اومده از خانواده و دوستان بوده . مگه خونه شما ایرانی نمی یاد؟؟؟؟ایرانی گفت:.... بعد از تصرف ملک خانم قرگوزلو در حال حاضر آنجا مرکزی از سفارت آلمان شده - مرکز تولید اسبهای مبارکی - و ایجین روز و محل تفریح آلمانها.
آخه چرا وقتی اطلاعات کافی ندارید یا شاید بعضی چیزها یادتون رفته الکی حرف می زنید! خانم بعد از اینکه فهمیدن مریض هستن ، تصمیم گرفتن وضعیت اسبهاشون رو یکم مرتب کنند و یک لیست از اسب هایی که می خواستن بفروشن درست کردن. بعد از فوتشون 4تا از اون اسب ها ویک کره هنوز باقی مونده بود که مامان با مشورت و همکاری نزدیک ترین دوست خانم، اون ها رو فروخت و از اون پول حساب های باز ایشون رو پرداخت کرد.ایرانی گفت:خانم قلاوند هنگام فوت خانم قرگوزلو بدون مشورت یک سری از اسبهای ایشان را فروختند مادیانهای خالص در بین این اسبها بود .....
استقامتم فکر کنم که هرکس تا الان اومده باشه دیده که چه خبره. ولی محض اطلاع کسانی که هنوز نیومدن: آره، مامان مسابقه برگزار میکنه. مسیرم خودش انتخاب می کنه. (چون برگزار کننده هستش وفکر کنم این بر عهده برگزار کننده است که مسیر رو انتخاب کنه.) اسب های خودش هم شرکت می کنند. (چرا نکنند؟؟) وقتی هم خوب کار کرده باشن توی جایزه هم می یان! مامانم که خودش هر وقت می یاد توی رده بندی جایزه نقدی رو قبول نمی کنه! و اینجا هم قابل ذکره که از دو ساله، به خاطر همین حرف ها، خودش در مسافت های بالا که جایزه دارن، سوار نمی شه! ولی چطور می تونه به سوارکارش (یا پسر 14 سالش) که براش کار می کنه بگه که تو حالا چون برای من داری کار می کنی از خیر جایزه بگذر؟! بالاخره زحمت کشیده، یه عالمه کار کرده، حقشه اگه خوب بوده جایزه هم بگیره!! (اینجا فقط برای آمار قابل ذکره که مثلآ امسال از راندمان 15 اسبی که هر دفع شرکت می کردن، فقط 2 تاشون از اسب های ما بودن!) ما از خدامونه یکی دیگه مسابقه با کیفیت خوب بزاره، ما هم فقط بریم شرکت کنیم!! به والله خیلی راحت تره!! یه حرف هایی می زنید که آدم می مونه آخه!!ایرانی گفت:گاهی مسابقه استقامت در کردان آنهم با چه داستانهایی برگزار می کنند...
مگه عیبی داره دو نفر بیان ایران زیبا، زندگی عشایری و طبیعت فوق العاده استان لرستان رو ببینن و برن خونه یکم تعریف کنن که ایران اینقدرها بد هم که توی رسانه ها می گن نیست! ایران با پاکستان و افغانستان و عراق خیلی فرق داره! مردم ایران عرب نیستن! .... آخه تمام مشکلات ما که به اسب ختم نمی شه!ایرانی گفت:و از این اسبها برای سفرهای اسبی توریستی که از پل دختر تا مزرعه خرم آبادشان برگزار می کنند استفاده می کنند . سفرهایی که توریستهای خارجی می ا یدن اسب خارجی سوار می شوند و هیچ سودی (؟)برای اسبهای ایرانی ما ندارد .
مگه عیبی داره که مامان تا جمع دوستان نزدیک خانم رو جمع نگه داره، هر سال چند نفرشون رو به عنوان مهمان با خودش ببره؟؟!
در ثانی شاید بابای بعضی از اسب هامون مبارک باشه یا خون ایجن روز داشته باشن، ولی این ها مامان هاشون که ایرانی هستش و باور کن این خودش رو خیلی واضح نشون میده! خانم دکتر مری بنکرافت (که فکر کنم همه بشناسیمشون) بعد از اینکه از یک کوه 3000 متری با راه مال روی سخت رو رد شدند، برگشتن به مامان گفتن که: " واقعآ باید ازت تشکر کنم که به من نشون دادی آدم می تونه با اسب عرب همچین کاری هم بکنه!"
اون هایی که ادعا دارن چرا تا وقتی جمع بدخشان و یلتکین و اسد جمع بود نیومدن مادیون ازشون بکشن؟؟!ایرانی گفت:به جای نگهداری سیملی های شخصی حداقل 2-3 سیلمی خالص ایرانی را هم هر فصل قبول می کردند که نگهداری کنند. چون با در امد سالانه مبارک میتوان 5 سیلمی رابه خوبی نگهداری کرد.
آخه مگه عیبی داره؟؟؟ بعد مگه مامان من کیه که همچین وظیفه ای داشته باشه؟؟!ایرانی گفت:به نظر من تمام سعی خانم قلاوند آباد کردن مزرعه خرم آباد شان است نه کمک به اسبداران و بهبود برای تولید اسبهای خالص ایرانی ..... ما که این چند سال فقط همین را دیدیم و بس
بعدشم مگه کم کار کرده تا الان؟! کی بود مهندس شمسایی( رئیس اسبق سازمان آب و برق خوزستان) رو به اسب عرب علاقمند کرد و باعث شد ایشون سیلمی های خالص ایرونی رو مجانی در اختیار مردم بزاره. پول DNA اسب های خوزستان رو بده!...کی بود که عموم رو متوجه ارزش اسب های خالص ایرانی، اون طوری که ما امروز شاهدش هستیم کرد؟؟ فکر کنم یادتون رفته که چه کسانی اون موقع حرص جدا کردن خالص ایرونی ها از بقیه رو در مسابقات زیبایی می خوردن! (فقط در عجبم، چون اون موقع با هم حرص می خوردیم!( ) کی بود که از روی دلسوزی برای کاری که خانم سال های آخر عمرشون رو وقفش کرده بودن، یک سال و خورده از کردان پا می شد می رفت تا فرح آباد که به اداره کمک کنه، به اون بلبشو کمی نظم وترتیب ببخشن و هیچ سودی هم جز وجدان خودش براش در کار نبود!.....
با این حرفت واقعآ موافقم. خیلی چیزها داره که اونجا نمی تونست داشته باشه. ولی به خیلی خیلی بیشتر پشت پا زده!ایرانی گفت:به هر حال زندگی که خانم قلاوند در ایران دارند هرگز در آلمان نمی توانیسنند داشته باشند.
ایرانی گفت:ما ایرانی ها متاسفانه همیشه طرفدار خارجی ها بوده ایم ....یادمان باشد ایران بهشت خارجی هاست .
حتمآ! دنیا رو خیلی با عینک صورتی می بینی!! شاید 2000سال پیش بوده. ولی امروز....؟؟