از این زاویه عکس نگیر, بدترین زاویه ممکن برای عکاسی از اسبه و فوق العاد زشت نشان میدهomid.zamanidehkordi گفت:فوق العاده پرخون و قوی !
می دونم وقتی نمی تونست بیارتش بیرون ( می ترسید ) تو یه حفاظ 6 متری عکس بهتر کسی می تونه بگیره ؟♘ امیرحسین ♞ گفت:از این زاویه عکس نگیر, بدترین زاویه ممکن برای عکاسی از اسبه و فوق العاد زشت نشان میده
منomid.zamanidehkordi گفت:می دونم وقتی نمی تونست بیارتش بیرون ( می ترسید ) تو یه حفاظ 6 متری عکس بهتر کسی می تونه بگیره ؟
پارسال اواخر پاییز یک اسپ به همین نام را در مسابقه ای در حاجی آباد لکا دیدم که اول هم شد ، لیکن صاحب و گوینده مسابقه خیلی اصرار هم داشتند که این اسپ تروبرد است و در رده تروبرد ها هم دوید و مقام گرفت !فوق العاده پرخون و قوی !
خان جونید اولی یه دوخون بود کره عالیجناب اگر ترکمنه که همینه همینم خیلی بد اخلاق بود دستهاشم داغ شدندامید جان خان جونید1 هم داریم؟
چون یک خان جونید امده کرمان پدر مادرش فکر کنم همین باشه .البته آدم خوار بود که چند وقتی طی روشهایی ادم کم میخوره و 2 مسابقه مبتدی پرش بدو خطا رفته
ترکمنه و فنوتیپ بسیار عالی داره وتربیت واخلاق صفرخان جونید اولی یه دوخون بود کره عالیجناب اگر ترکمنه که همینه همینم خیلی بد اخلاق بود دستهاشم داغ شدند
امید رفتم که بخرمش چون اناتومی بسیار خوبی داشت ولی مالکش نیم ساعت طول کشید تا توانست بیارش بیرون منم نیم ساعت طول کشید تا توانستم گردنش و یک نوازش بکنم .یکی دوستانم که خیلی اسبهارو رام میکنه رفته بخرش خان جونید سرشو گاز گرفته البته بدش خریدش ولی قیمت خیلی پایین تر از این بود .اوایل با شوکر سوارش میشدند .یک بار توباشگاه ول شد همه فرار کردند باماشین بردنش بیرون باشگاه ومالکش یک گونی هویج گذاشت توماشین هویجو میگرفت ازبین شیشه ماشین بیرون میخورد و میاوردش به طرف باشگاه .عکسایش بدا میگذارم انصافا خوب میپرهباید بپرسم اما اگه اشتباه نکنم تایید شده .خیلی درشت و بد اخلاق دستهاشم داغ شد . اون موقع صحبت 25 تومان می کرد . دلدل 2 خودش خیلی نجیبه اما کره هاش اکثرا بد اخلاقند.
حانم افاظاتی شما اونجا دیده بودینش؟نه ظاهرا اونجا بداخلاق نبوده شاید کمی شیطنت و لجبازی که با توجه به خامی و قدرت زیادی که کره ها خصوصا تو این نژاد دارن طبیعیه ولی با شرمندگی بسیار زیر دست یکی از همشهریهای من بوده که با بیل و شوکر شکنجه میشده و اگه برای دفاع از خودش گاز میگرفته و لگد میزده بهش میگفتند بد اخلاق - آدم خور و ..........