پاسخ : خمسه کره نصران آها، حالا شد. زیباست. اون عکس اولی هیچ شباهتی به عرب نداشت. ;)
sohrab Active member 2008 , September 27 #21 پاسخ : خمسه کره نصران آها، حالا شد. زیباست. اون عکس اولی هیچ شباهتی به عرب نداشت.
N navid Member 2008 , September 27 #22 پاسخ : خمسه کره نصران یه عکس واضح تر که بهتر زیباییش مشخص بشه. پیوست ها khamse11.jpg 180.9 کیلوبایت · بازدیدها: 71
N navid Member 2008 , September 29 #23 پاسخ : خمسه کره نصران از نظر امتیاز خمسه 24 هست که با 2 اولی در کورس یزد و 2 دومی در کورس یزد و تهران به دست آورده. ولی تو سایت اسب دوانی خورده 1 اولی و 4 دومی. این ها واسه اسب نون نمیبشه. حالا باید خودش و نشون بده.
پاسخ : خمسه کره نصران از نظر امتیاز خمسه 24 هست که با 2 اولی در کورس یزد و 2 دومی در کورس یزد و تهران به دست آورده. ولی تو سایت اسب دوانی خورده 1 اولی و 4 دومی. این ها واسه اسب نون نمیبشه. حالا باید خودش و نشون بده.
sohrab Active member 2008 , October 5 #24 پاسخ : خمسه کره نصران خمسه هفته چهارم کورس پاییزه تهران در مسافت 1400 متر دوید و چهارم شد. ظاهرا کورس سختی بوده. انشالله هفته بعد نتیجه میگیره.
پاسخ : خمسه کره نصران خمسه هفته چهارم کورس پاییزه تهران در مسافت 1400 متر دوید و چهارم شد. ظاهرا کورس سختی بوده. انشالله هفته بعد نتیجه میگیره.
N navid Member 2008 , October 7 #25 پاسخ : خمسه کره نصران اسب جوان هست و کورس بسیار. امید بخدا. هفته های بعد. تلاش خودش و کرد همین کافیه.
پاسخ : خمسه کره نصران اسب جوان هست و کورس بسیار. امید بخدا. هفته های بعد. تلاش خودش و کرد همین کافیه.
مهرزاد Member 2013 , January 30 #28 من شنیدم تلف شده.واقعیت داره؟من یک کره ازش دارم قوی و پر خون فقط عیبش کپل است که مثل قسمت جلو قوی نیست من شنیدم کره های نصران و خمسه به قول اسبیها پیش قوی و پس ضعیف دارند
من شنیدم تلف شده.واقعیت داره؟من یک کره ازش دارم قوی و پر خون فقط عیبش کپل است که مثل قسمت جلو قوی نیست من شنیدم کره های نصران و خمسه به قول اسبیها پیش قوی و پس ضعیف دارند
س سینا احمدی Member 2013 , January 30 #29 من شنیدم کره های نصران و خمسه به قول اسبیها پیش قوی و پس ضعیف دارند[/quote] منم اینو شنیدم
پویا یزدان پور Member 2013 , February 5 #30 نصران الان به مالکیت یکی از دوستای منه ولی متاسفانه میشه گفت از لحاظ کپل ضعیف هستش