خوب فکر میکنید علت این که اسبش را نشون نمیده چیه؟؟؟
گفتم کافی یکی ببنیه و یا عکسش بیاد توی همین سایت چهار تا اول شروع میکنند به تعریف و تمجید
که عجب اسبی عجب هنری عجب یالی ما میتونیم هنوز توی دنیا حرف برای گفتن داشته باشیم و از این دست حرف ها.........)
بعد از این توقع دارند که مالک مثلا با رقم کششی که برای بهترین نریون عرب هست برای اونها هم مادیون بکشه درحالی بحث کلا جدا هست. توی اسب عرب مثال میزنم اگه کهکشان نکشه طرف میره با مثلا پاسارگاد میکشه اگه پاسارگاد نکشه میره با اسد میکشه اون نکشید با پازن اون یکی نشد میره با دماوند دزفول میکشه و.....خلاصه تعدد هست و برای همین کار یه مقدار تجاری شده و سامان گرفته ولی در رابطه با اسبانی مثل خیبر و یه چندتایی دیگر چی ؟؟
حالا تازه من وارد نوع سیستم کرد و عرب نمیشم که هر کدوم مشتری خودش و جذابیت خودش را داره برای همین قضیه کشش و پول کشش و غیره متفاوت هست توی آمریکا برید ببنید هزینه کشش چه قدر هست اسب هایی مثل خیبر را میگم. قیمت کشش اسب های شاخص آمریکا منظورم هست نه هراسبیا مثلا این اسب را برید ببنید که سیستم سواری و غیره یه جورهایی مثل اسبهای پرخون کرد ماست البته فقط قدمش چون میدونم توی چهار نعل شل هست!!!
http://www.horse.ir/t5486.html
خوب برید توی این تایپیک و عکس این اسب و قیمت کشش و غیره را ببنید تا مطلع بشید.
اما در رابطه با قیمت کشش خیلی ها فکر میکنند که اگه قیمت کشش بیاد پایین باعث میشه تولید بیشتر و بهتر بشه مثلا فرض کنید قیمت کشش اسب هایی مثل خیبر و توی این مایه ها باشه در حدود 3 ملیون یه کسی میگه چرا باید این قدر باشه باید پایین باشه چون مثلا قیمت مادیون من 3 هست حالا این قیمت را بدم برای پول کشش؟؟؟
اگه قیمت بشه 2 ملیون خوب هست چون برای کسی که قیمت مادیونش 3 هست میصرفه برای کشش !!! و یکی دیگه میرسه میگه من قیمت مادیونم 2 هست و اگه کمتر بشه بهتر نیست؟؟!!!!!
حالا شما نظرتون چی هست پس مثلا اگه بشه 500 هزار تومان خیلی عالی هست درسته با این منطقی که الان تجزیه و تحلیل کردم!!!!!
نمیدونم چرا ما توی این این کشور از این منطق زیاد استفاده میکنم مثال میزنم تا موضوع روشن تر بشه اگه ما توی کشورمون تحصیل کرده داشده باشیم کشورمون رشد بهتری خواهد داشت درسته؟؟ خوب معلومه بله حالا اگه بگیم مقدار تحصیل کرده ها را زیاد کنیم رشد خیلی بیشتری خواهیم داشت؟؟؟
مثلا توی کنکور دانشگاه ببنید کاری کردند که حرمت تحصیل و علم و غیره به جهنم حرمت مدرک هم از بین رفته !!!! ظرفیت ها بدون کار کارشناسی زیاد شده هر ساختمانی را بر میدارند دانشگاه و دانشکده میکنند دانشگاه آزاد و پیام نور هم که دیگه نگو خدا برکت بده!!!!!
الان از هر 10 نفر 11 نفر میرند دانشگاه !!! ولی الان کیفیت دانشجو با قبل یکی هست؟؟؟
توی اسب هم فکر نکنید اگه قیمت بیاد پایین ما تولید موفقی خواهیم داشت بله قیمت کشش هم موثر هست ولی هیچ رابطه خطی نداره بین اینکه اگه قیمت کشش اومد پایین پس میشه نتیجه گرفت که تولیدات بهتر میشند و ممکنه که من مطمئنم این طور هست!!! تولیدات بدتر میشه پس باید کار یه اصولی داشته باشه.
البته یه منطق هم هست که میگه مالک سیلمی کاری نداشته باشه قیمت را کم کنه و براش مهم نباشه که ایا مادیون چی میخواد باشه حتی اگه خر هم آورند بکشه تا یه قاطر خوب بده!!!(البته در این حالت خر پوزکی بهش میگند نه قاطر!!!) خوب دیگه توی دنیای آزاد این هم نظری هست و خیلی ها دارند همین کار را میکنند البته بگم کسانی که این کار را میکنند سیلمیشون مالی نیست!!!!
حالا ما چی کار میتونیم بکینم برای این دسته افراد یا بهتر بگم برای نجات اسب چون این دسته افراد نه به تعریف و تمجید ما نیاز دارند و نه چیز دیگری به نظر من اولین اقدام جلب اعتماد مالکان اسب هست و دادن امید و انگیزه که حداقل شروع کنند برای خودشون تولید کنند اگه برای کسی نمیکشند.
بعدا پله پله میشه رفت وارد مباحث دیگری شد که بزارند برای دیگران هم بکشند حالا با هر رقمی !!!
خوب دوستان اگه نظری دارند بدهند که چطور میشه این قضایا را حل کرد؟؟؟