خیـبر (کرنگ شکاری)

بله با وطن موافقم ضمن اینکه دزدیده شدن این اسب ماجراهای بعدش اون قفس بندی و مسایل امنیتی اسب رو هم درنظر بگیرین بنده خدا نمی تونه نیم ساعت اسبو بده یکی سوار شه معلوم نیس از رو چه مادیونی سر دربیاره اسب. یه چیز دیگه هرکی اومد این اسبو دید خواست ببره واسه کشش اگه آقای شکاری هر مادیون آشغالیو از خیبر کشیده بود الان همه داشتن میگفتن چه کاریه نژادو خراب کرد. همه می خوان بکشن خیلی هم پیگیرن یعنی دم خونه بندا خدا میان هی تلفن می کنن پیش فامیلاش واسطه میشن و... اگه هم واسه یکی بکشه همه می خوان نمی تونه با همه دشمن بشه که واسه همین سعی می کنه زیاد تو چش نباشه ولی اهل فن می دونن خیبر چیه
وطن جان در ضمن من فکر نکنم به حرف محمدرضا گوش بده آقای شکاری پیشکسوت تر از این حرفاس دست کم 30ساله حرفه ای اسب داره منزوی هم نشده چون خودش مال شناسه یه کره گرفته عین کهیل پدر خیبر مو نمی زده حالا اگه رفتم رفستجان قانعش می کنم عکس کهیل و خیبر و کره 7ماهشو میگیرم می دارم تو سایت

پسر خوب ندونسته و زود قضاوت نکن
من برای هر کسی که بخواد بیاد و خیبر رو ببینه ریش گرو میگذارم
این هم عکس کره نریان خیبر متعلق به خود آقای شکاری
وطن خان اگر چه تصمیم داشتم .... اما تقدیم به شما

پیوست ها

• Koheyl-I.jpg
    Koheyl-I.jpg
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 107
  • Koheyl-II.jpg
    Koheyl-II.jpg
    28.9 کیلوبایت · بازدیدها: 117
خیلی ممنون از نظراتتون فکر کنم شما بچه رفسنجان باشید درسته؟؟
اما در رابطه با محمدرضا من به ایشون ارادت زیاد دارم و بهتر بود شما این جمله را در رابطه با محمدرضا بیان نمیکردید!!!!
چون محمدرضا واقعا با اقداماتی که توی این سایت کردند برای نژاد دره شور به گردن اسبدارهای رفسنجان و کرمان حق دارند. و کسی بود که اسب دره شور خالص تر و اصیل تر را ایشون معرفی کردند.
اما به هر جهت در رابطه با منزوی شدن هم منظور بنده این نیست که دیگه ایشون کاری توی اسب نمیکنند بلکه منظورم این هست که الان از ایشون و دیگر کسانی که اسب مطرح دارند صدایی نیست و چرا؟؟؟؟
و علتش ورود افرادی هست که اصلا نه چیزی از اسب و اسبیت میدونند و یا فقط پول دارند و یا غیره.
و در رابطه با مالکین یک چنین اسبانی بنده خودم از نزدیک شاهدم که مالکان چه قدر در زحمتند چون نه میتونند مسافرت برند نمیتونند دست هر کسی اسب بدهند برای سواری هر نعل بندی را نمیتونند بیارند و پول نگهبان در روز و نگهبان های شب و هزینه نگهداری سگ و غیره بگیر الی اخر.
(باورتون نمیشه این حرفها ولی من باورم میشه!!!! چون خودم از نزدیک شاهدم)
اما اگه بتونید عکس خوب بگیرید از این اسب و کره اش خیلی لطف میکنید و اگه بتونید فیلم پدر این اسب و همچنین فیلم سواری خود این اسب را بتونید تهیه کنید و برای مدیر سایت بفرستید تا بزاره روی سایت خیلی بیشتر لطف میکنید!!!!
خیلی دوست دارم یه تایپیکی بزنم در رابطه با این که چه کنیم تا بتونیم مالکان اسب های ارزشمند را وارد جرگه تولید کنیم که این عنوان تایپیک باشه و دوستان نظر بدند چون ما تقریبا توی هر نژادی با یک چنین افرادی روبرو میشیم که دارای اسبانی بسیار ارزشمند هستند ولی به دلایل بسیار که گفتم بالا و بقیه را من نمیدونم و شاید شما بهتر میدونید منزوی شده اند و ما باید این افراد را با حمایت به تولید کردن حداقل برای خودشون وا داریم.
خوشحال میشم دوستان در این زمینه اگه نظری دارند بیان کنند.
ممنون از لطف شما جناب وطن خواه
درسته همه حرفهای شما

بنده هم میدونم شما منظوری نداشتید گفتم که همین حالا موضوع روشن بشه یه وقت سوء تفاهمی ایجاد بشه.
فیلمی از سواری خیبر دارید؟؟
این عکسی هم که از پدر خیبر هست فکر کنم از روی فیلم گرفته شده باشه؟؟ درسته؟؟ اگه اون فیلم هم بشه تهیه کرد خیلی خوب هست.
آیا خیبر خودش توی تعزیه اومده؟؟ و فیلمی ازش هست؟؟ حالا چه vhs یا غیره که بشه تکه هایی که توی تعزیه هست را جداش کرد.
شما میدونید چند تا کره گرفته از خیبر اقای شکاری ؟؟
مادیونی داره آقای شکاری؟؟ مادیون های آقای شکاری کرد هستند؟؟ یا دره شور؟؟

خود آقای شکاری 3 تا کره ازش دارن 2 تا مادیان و یکی هم نریان
1 کره هم با مادیان چشمه داره
2 تا کره هم دزدی داره یکی نریان و یکی مادیان

ایشان در حال حاضر یک مادیان کرد بیشتر ندارند که اونم قراره بفروشند
مادیان دره شوری سلطانه هم که مال ایشان بود را چند ماه قبل فروختند .

آخرین ویرایش:

vatan

Member
خیلی خیلی ممنون از محمدرضای عزیز که پس از مدت ها!!! به این تایپیک جواب دادند.
خوب پس محمدرضا با این اوصاف ما داریم میام رفسنجان اماده باش...:dodgy:

vatan

Member
خوب محمدرضا جان این کره خیبر با کدام مادیان هست ؟؟
و سنش چه قدر هست؟؟
حالا که این قدر لطف کردید و عکس کره را گذاشتید یه لطف بیشتر کنید و چند تا عکس خیلی عالی از سر و دم گیری و از زوایای مختلف از خیبر بزارید تا همگی شاد بشیم!! از دیدن یه اسب خوب مدت ها هست که اسب خوب و پرخون ندیدم.

خوب محمدرضا جان این کره خیبر با کدام مادیان هست ؟؟
و سنش چه قدر هست؟؟
حالا که این قدر لطف کردید و عکس کره را گذاشتید یه لطف بیشتر کنید و چند تا عکس خیلی عالی از سر و دم گیری و از زوایای مختلف از خیبر بزارید تا همگی شاد بشیم!! از دیدن یه اسب خوب مدت ها هست که اسب خوب و پرخون ندیدم.
به چشم
انشالله به وقتش استاد
خودت خوب میدونی جناب وطن خواه

این کره چند ماهشه؟
کمتر از 10 ماه

خیلی خیلی ممنون از محمدرضای عزیز که پس از مدت ها!!! به این تایپیک جواب دادند.
خوب پس محمدرضا با این اوصاف ما داریم میام رفسنجان اماده باش...:dodgy:

قدمتون بروی چشم استاد :smilingsmiley:
آماده آماده ام

vatan

Member
تازگی نداره
الان یک ساله که گفتند کشش میکنند
قیمت سیلمی را هم 3 میلیون گذاشتند
کسی تا حالا نکشیده ازش
همین که گذاشتند کشش بشه خیلی لطف کردند حالا با هر قیمتی یا با هر پیش شرطی باز هم جای شکرش باقی هست.
ای کاش که خود ایشون هم شروع کنند به گرفتن کره از این سیلمی و کره های بهتر از حتی خود خیبر.

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
کرنگ شکاری

اینم کرنگ شکاری که در سفر رفسنجان ازش عکس گرفتم.

منتظر چیز دیگه ای بودم !
کشش 5 میلیون و ...

پیوست ها

• korang-shekari.jpg
    korang-shekari.jpg
    62 کیلوبایت · بازدیدها: 86
اینم کرنگ شکاری که در سفر رفسنجان ازش عکس گرفتم.

منتظر چیز دیگه ای بودم !
کشش 5 میلیون و ...

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

نقل بر بی ادبی نشه اما تا ملاک و معیار چی باشه
استوار عربی و خیلی از کردبازها میمیرند براش، از وطن آمارشو محبوبیتش را بگیرید

یک قیمت های عجیبی براش پیشنهاد شده که مگوی

لنگه اش را توی سواری کم دیدین

این همین اسبه خـــــیـــــــبــــــــر

بالا