دلاور بامیان (سیرجان)

mehrshad

Member
پاسخ : دلاور سیرجان

من خودم سوارش میشم سواریش حرف نداره خیلی هم خوش دهنست باید سوار شید تا بفهمید هر کس یه سلیقه داره!!!

پیوست ها

• 11012008132-001.jpg
    11012008132-001.jpg
    161.3 کیلوبایت · بازدیدها: 74

mehrshad

Member

سلام دلاور چند روز پیش نزدیک بود بمیره .میخواسته از روی در پادوک بپره بره کنار مادیون ها میله رفت تو پهلوش که خدا رو شکر با عمل دکتر علومی (کرمان) خطر رفع شد.

vatan

Member

واقعا حیف شد.
حالا کسی خبر نداره چندتا کره داده؟؟؟
امسال کشش زیاد داشت یا نه؟؟؟

mehrshad

Member

بله متاسفانه دلاور هم مرد.گویا شش اسب سوراخ بوده و مالجه نشده .تا زمانی میخواست بمیره صاف و با غیرت ایستاده بود بد وقتی تموم کرد افتاد.1 کره نریان ازش هست.دیگه واسه کسی نکیشید حاج اقا شمشیری که مرددددددد.

vatan

Member

مهر شاد گفت:
بله متاسفانه دلاور هم مرد.گویا شش اسب سوراخ بوده و مالجه نشده .تا زمانی میخواست بمیره صاف و با غیرت ایستاده بود بد وقتی تموم کرد افتاد.1 کره نریان ازش هست.دیگه واسه کسی نکیشید حاج اقا شمشیری که مرددددددد.
چه حیف شد ای کاش کره بیشتر ازش مونده بود.
حالا چرا برای کسی نمیکشید؟؟؟؟

narges

Member

چقدر بد شد که یه اسب خوب از دست رفت
اما مگه این میله چطور بوده کهاین اسب بیچاره رو اینطور اسیب رسونده اینهم یکی دیگه از استانداردهای کامل ما ایرونی ها

mehrshad

Member

اینکه چرا نمیکشید رو باید از خودش بپرسین.ولی میله بدجور رفته بود تو پهلوش!

من چند وقت پیش از بچه های سیرجان شنیدم که دلاور سیرجان در اثر بر خورد با میله اهنی از ناحیه شکم اسیب دیده و از بین رفته.....
واقعا ناراحت کنندس.......................

من برای تولید کننده های اسبی مثل جناب شمشیری(مالک دلاور) و طرز تفکر انها بسیار متاسفم
چرا ما نباید الان حداقل در سیرجان از دلاور چندین کره داشته باشیم ؟!!!
اینجور ادما،دنیای اسب رو فدای احساسات و خود خاهی خودشون میکنن مثل بسیاری کرد ها که اسبای کردشون رو اختصاصی کردن و نمیکشن
یکی از هفته نامه های غیر مطرح سیرجان در گزارشی اقای شمشیری را پدر اسب سیرجان اعلام کرده بود
شخصا و بسیاری از اسبی های سیرجان نه تنها با این لقبی که به ایشون داده بودن شدیدا مخالفیم بلکه با عدم مراقبت درست و نکشیدن دلاور بیشترین آصیب و ضربه به اسب سیرجان را همین آقای شمشیری زد

:mad: :mad: :mad:

mansouri

Member

با هات موافقم لا اقل الان میتونست یکی شو یا دگاری داشته باشه و......

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞

خدا بیامرز

پیوست ها

• ISF2.jpg
    ISF2.jpg
    38.2 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • ISF2.jpg
    ISF2.jpg
    38.2 کیلوبایت · بازدیدها: 46

s.parizimanesh

Active member

يك كره ازش داره يك ماديان خودش هم ازش پر.پول هم از چند نفر بابت كشش گرفته بود اما انقدر دست دست كرد تا اسب مرد.متاسفانه%%%%%%%

بالا