اره خیلی عالی امیدوارم کرهاش خوب بشن.آره دقیقا همین طور واسه همینه خوشم اومده ازش
امسال آقای کریم زاده کره های خوبی تولید می کنه من که دماوندو قبولش دارم ولی بنظر من هنوز خودش رو دروست نشون نداده هنوز جا داره
SR:2233DAMAVAND DEZFOUL2003 ,M , CHESTNUT , KHERSAN MIRReg. No. 03/921/2003 Breeder: Panbezan AlirezaSire: KAHKASHAN SR: 231Dam: FAKHTEH SR: 212
دماوند زیبا به شیراز باشگاه آقای حیدری منتقل شد و از امروز آماده کشش شدهمن هم کره را دیدم کره خوبی شده:smilingsmiley:
اون غرور کرهٔ ورد برهان هست ک زیبایی رو از مادر بینظیرش گرفتهيك كره داره بنام غرور الان دوساله بي نظير!!!!!
`پارسال تو اصفهان اول شد امسال هم تو يزد امد ولي نميدانم چرا شركت نكرد.مادرش نميدونم كدوم.حيف عكس ازش نگرفتم به نظر من از دماوند بهتر شده گردنش مثل خارجيهاست.
خير محمد رضا جان اگه اشتباه نكنم الان بايد اهواز باشه.مادرش نميدانم.امسال باز هم مياد اصفهان.
قيمت كشش دماوند را كسي ميدونه.
یه کره با هدهد حسین دربهانیها داره که پیش مهندس کریمی هست.بی نظیر شده.اسمش لوند هست و توی مسابقه یزد 91 دوم شد.
اونم کره هد هد شده که بینظیر هستیه کره با هدهد حسین دربهانیها داره که پیش مهندس کریمی هست.بی نظیر شده.اسمش لوند هست و توی مسابقه یزد 91 دوم شد.
اونم کره هد هد شده که بینظیر هست