جناب مدیر عکس از کره های دوران بزار لطفا زیادم بزار اگه زیر لفظی میخواین بگید تا بدیم1 هایی که من میزنم برای این هست که تاپیک بیاد بالا ادغام کنم بعد پاک میکنم.
دوست داری یه مادیون براتون کشش میکنم/
چرا تا حالا هیچ یک از کره های دوران 1 نه در کورس و نه در زیبایی دیده شده؟؟؟اسب سن کمی نداره
تمایلی به شرکت نبوده.
میشه دلیل عدم تمایل را بفرمائید ؟؟؟ شما برای دوران1 تبلیغ نمیکنید؟ به نظرتون این امر بهترین تبلیغ محسوب نمیشه؟
تبلغ نیاز نداره
افرادی که میدونن چیه کشش میکنند.
ببینید خدایی نکرده نمیخوام به شما و اسبتون اهانت کنم اما لطفا دلیل منطقی بیارید، کره های دوران چرا تا حالا تو مسابقات خبری ازشون نبوده؟؟ کره هاش را چرا معرفی نمیکیند آیا همه کره های دوران پیش خودتونه؟؟ این اسب سن کمی نداره که تا حالا کره هاش به ثمر نرسیده باشند.
دوران تا مدتی قبل ازاین که دسته امیرحسین برسه کره کم داشته من فقط بوکانشو میشناسم که فوق العاده قوی بوده بوکان یه کره هم به نام حدادکرمانشاه داره که فوق العاده کورسی وامتیازبالایی هم داره گرچه زیاد ندویده.الان هم کره ها یا کوچیکن یا مادیانن وشاید صاحبشون نمیخوان مادیانو ببرن کورس.
بله درستهمنم گفتم.روژانو میگی رفته سیرجان؟امسال چندتا مادیان پرشده ازدوران؟خوزستان نمیفرستی؟غیر از بوکان باز هم هستند.
و یکی از مادیانهاش تازگی به سیرجان رفته.
بقیه کره ها مادیان و کوچک هستن برای کورس/
منظور کره هاش بود آقای قاسمیدوران محکاشو خورده. هم زیبای هم کورس
یکی از کره هاش رو زیبایی میارم در آینده.
منم که آزاد گذاشتم کشش رو
برای کشش کرج میاد؟؟شهریار
الان اصفهانه