جمعه اين هفته مورخ دهم اذرماه 1391با جناب اقاي مهندس رئيسي ميدان كورس اق قلا بوديم براي ديدن تنها كورس تركمن كه راس ساعت 12.45 ظهر شروع شد و در ان و نريان كيهان كره لاچين قره تپه وماديان گل ارزو بعداز استارت افتاد جلو با اقتدار و با فاصله اول شد هرچند تركمن دوخون و تابلوئي مثل گل تركمن انه باي خجملي قرار نبود به يمن قماربازها اول بشه و مسير كورس را جمع شده اومد تا خط پا يان و دوم شد ؟؟؟
كنار اصطبل اراز زارعي كسلخه مربي كيهان بوديم ومشغول گپ و گفت با اراز و كمكهايش و چابك سوار واقعا بچه سال و گمنام كيهان كه .............. جناب انا قليچي مالك دولت لي تشريف اوردند براي عرض تبريك به مهندس رئيسي وپس از خوش و بش در گوشي به بنده گفتندشنيدم باران كره نسيم رافروختيد ... گفتم اقا انا باران با 8ماه سن و 140 قد و بدن كورسي فروشي نيست بايد بيايد ميدان يادمادر و پدرش را زنده كنه..سپس انا گفت..مهندس ركورد زدم!!؟؟؟ گفتم موضوع چيست گفت دولت لي را فروختم به 45 ميليون تومان ولي با شرط اينكه بهار تحويل بدم و دو تا ماديان هم باهاش بكشم بنده گفتم مباركتون باشه انا جان ركورد نزذي و جا ماندي چون مهندس رئيسي كره اميگو بايكصدو شصتو پنج قد را فروخنه 45 ميليون و 5 تا كشش هم بايد از نريان كره اميگو بكشه كه ا نا قلي چي جا خورد وگفت شكم ايلكاي از طلاقوش را امدند 50 ميليون بخرند و نداده ام ا!!!!!؟؟؟؟؟