دولت لی ( تکه * ایلکای) ن

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
زیبائی گنبد

پیوست ها

• turkmen horse show (2).jpg
    turkmen horse show (2).jpg
    28.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • turkmen horse show (3).jpg
    turkmen horse show (3).jpg
    41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20

رها

New member
اسم این کره دولتلی است و بسیار زیباست و ار کره های تولید شده انا قلیجی است که باید احسن گفت به ایشان

ایلمان

New member
عکسهای جدید دولتلی

پیوست ها

• IMG_0254.jpg
    IMG_0254.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 13
  • IMG_0255.jpg
    IMG_0255.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 18
  • IMG_0256.jpg
    IMG_0256.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 25

hooshmand

Member
جمعه اين هفته مورخ دهم اذرماه 1391با جناب اقاي مهندس رئيسي ميدان كورس اق قلا بوديم براي ديدن تنها كورس تركمن كه راس ساعت 12.45 ظهر شروع شد و در ان و نريان كيهان كره لاچين قره تپه وماديان گل ارزو بعداز استارت افتاد جلو با اقتدار و با فاصله اول شد هرچند تركمن دوخون و تابلوئي مثل گل تركمن انه باي خجملي قرار نبود به يمن قماربازها اول بشه و مسير كورس را جمع شده اومد تا خط پا يان و دوم شد ؟؟؟
كنار اصطبل اراز زارعي كسلخه مربي كيهان بوديم ومشغول گپ و گفت با اراز و كمكهايش و چابك سوار واقعا بچه سال و گمنام كيهان كه .............. جناب انا قليچي مالك دولت لي تشريف اوردند براي عرض تبريك به مهندس رئيسي وپس از خوش و بش در گوشي به بنده گفتندشنيدم باران كره نسيم رافروختيد ... گفتم اقا انا باران با 8ماه سن و 140 قد و بدن كورسي فروشي نيست بايد بيايد ميدان يادمادر و پدرش را زنده كنه..سپس انا گفت..مهندس ركورد زدم!!؟؟؟ گفتم موضوع چيست گفت دولت لي را فروختم به 45 ميليون تومان ولي با شرط اينكه بهار تحويل بدم و دو تا ماديان هم باهاش بكشم بنده گفتم مباركتون باشه انا جان ركورد نزذي و جا ماندي چون مهندس رئيسي كره اميگو بايكصدو شصتو پنج قد را فروخنه 45 ميليون و 5 تا كشش هم بايد از نريان كره اميگو بكشه كه ا نا قلي چي جا خورد وگفت شكم ايلكاي از طلاقوش را امدند 50 ميليون بخرند و نداده ام ا!!!!!؟؟؟؟؟

امید زمانی

Active member
:happysmiley: رقابت بین رکورد دارها فشرده شده این قیمت ها رو باید به افرادی که تازه وارد دنیای ترکمن شدند بگن که علاقه مند تر بشن:dodgy:

بعد میان تو میبینن خر داغ میکنن
ترکمن 4-5 تومن معامله میشه:tonguesmiley:

اینو خوب اومدی بو کباب میاد ولی خر داغ میکنن!!!

اصلا اسبی(ترکمن خالص)تا بحال کسی دیده با یه چشم انداز ورزشی فوق العاده بالای 10/15میلیون خریدفروش بشه؟؟؟
اگه یه تولید کننده ترکمن کره تولیدی خودش رو بین با سن 2سال 10میلیون بفروشه کلاهش رو تا جو میندازه هوا...
ا

توهمی که بین عرب بازار هست به ترکمن هم رسوخ کرده

ولی فکر کنم بین عربها کمتر باشه...تولیدکننده عرب خیلی جلوتر از هر تولیدکننده ایه تو ایران.
فکر نکنم مادیان عربی با 8ماه سن با شجره قابل قبول زیر 15تومن معامله بشه...در حالی که
تو بهترین شرایط واسه یک مادیان یا نریان ترکمن با8ماه سن 2میلیون هم پرداخت نمیشه:laughingsmiley:
در حالی که هیچ اسبی تو ایران مثل ترکمن قابلیت نداره...واسه سواری آزاد،پرش،کورس و ...

اتفاقا چنین توهمات فضایی که گاه وبیگاه عنوان میشه بیش از اونکه باعث رونق بازار بشه باعث خروج بقیه تولیدکننده هایی که به یک چهارم این قیمتها نیز اسب ترکمن نفروخته اند خواهد شد. من بیشتر با امیرحسین موافقم.به نظرم فروش یک کره دوساله به بهای ده میلیون تومان نشانه موفقیت تولیدکننده است و بانی دوام اون. برفرض محال اگر اسبی که ارزش ژنتیکی قابل قلبولی ندارد به این قیمتهای کذایی فروش رفته باشد!!!:winksmiley02: نیز اسمش فروش نیست بلکه....:wacsmiley:(آخ...).

بالا