با سپاس فراوان از دوستان خوبم در كرمان جناب اقاي مولايي واصفهاني عزيز
A Ali behzadi New member 2013 , February 26 #41 با سپاس فراوان از دوستان خوبم در كرمان جناب اقاي مولايي واصفهاني عزيز
ع علی رضا بنی طرف Member 2014 , March 3 #42 خط خونی عالی داره از تیره معروف وذنان خرسان هست از اسبهای سید غیاض اهواز هست بسیار اصیل
ع علی رضا بنی طرف Member 2014 , March 3 #43 قد کوتاهش هم فکر کنم از همون اثر تلف شدن مادرش تو دو ماهگیشه شیر مادر رو شیشه جبران نمیکنهخواهرش رو دیدم قد بالایی داره کره هم داده قد بلندتر از خودشتبریک میگم به آقای بهزادی خدا حفظش کنه
قد کوتاهش هم فکر کنم از همون اثر تلف شدن مادرش تو دو ماهگیشه شیر مادر رو شیشه جبران نمیکنهخواهرش رو دیدم قد بالایی داره کره هم داده قد بلندتر از خودشتبریک میگم به آقای بهزادی خدا حفظش کنه
سامان حسینی Active member 2014 , April 30 #46 تسلیت به مالکش وسینا جان که ازش 2تا کره داره انشالا کره هاش ونوه هاش جاشو پرکنن
میلاد ابراهیم پور Member 2014 , May 1 #48 محمد موجی بوشهر گفت: متاسفانه این اسب زیبا هم تلف شد کلیک کنید تا باز شود... حیف و صد حیف و صد افسوس......
محمد موجی بوشهر گفت: متاسفانه این اسب زیبا هم تلف شد کلیک کنید تا باز شود... حیف و صد حیف و صد افسوس......
S shool Member 2014 , May 1 #49 تاوقتی هستش ، قدرشو نمیدونی ، وقتی تلف میشه باید افسوس خورد . انصافا این نریان میبایست برافصل کشش به تمام ایران فرستاده بشه . حیف این اسب . حیف
تاوقتی هستش ، قدرشو نمیدونی ، وقتی تلف میشه باید افسوس خورد . انصافا این نریان میبایست برافصل کشش به تمام ایران فرستاده بشه . حیف این اسب . حیف
ع علیرضا نوروزی Member 2014 , May 1 #50 اگه کسی مادیان داشته واستفاده نکرده باخته .به مالکشم تسلیت میگم
س سوزیانا New member 2014 , May 1 #51 ما هم به نوبه خودمان این فاجعه دل خراش را به آقای بهزادی وتمام اسبدوستان ایران تسلیت عرض میکنیم
M MORTEZA1 Member 2014 , May 1 #52 منم به نوبه خودمان این فاجعه دل خراش را به آقای بهزادی وتمام دوست داران اسب تسلیت عرض میکنیم
A Ali behzadi New member 2014 , May 3 #55 سلام به کلیه دوستان اسب دوست. بدین وسیله از همه دوستان بابت همدردی با اینجانب تشکر میکنم .و قابل ذکر است ذوالفقار بخاطر کلیک مرده .
سلام به کلیه دوستان اسب دوست. بدین وسیله از همه دوستان بابت همدردی با اینجانب تشکر میکنم .و قابل ذکر است ذوالفقار بخاطر کلیک مرده .
سینا گورانی Active member 2014 , May 3 #56 منم ب نوبه خود به تمام اسب دوستان تسلیت میگم واقعا ذولفقار یکی از بهترین سیلمی های خالص ایرانی بود
A Ali behzadi New member 2014 , May 3 #58 من از این طریق از پزشکانی با وجدان کاری همچون آقای قدردان وگورانی تشکر ویژه مینمایم وبا سپاس فراوان از آنها.
من از این طریق از پزشکانی با وجدان کاری همچون آقای قدردان وگورانی تشکر ویژه مینمایم وبا سپاس فراوان از آنها.
M mohammad_kamaei New member 2014 , May 4 #60 منم ب نوبه ی خودم ب جناب آقای بهزادی تسلیت میگم.1 نریون همه چی تمام بود...