امروز یکی از کره های رامبد بدنیا آمد انشاالله تو چند روز آینده عکسش را میزارم.
حسن عابدینی Member 2012 , April 25 #61 امروز یکی از کره های رامبد بدنیا آمد انشاالله تو چند روز آینده عکسش را میزارم.
حسن عابدینی Member 2012 , April 26 #64 آقای قاسمی عکس از مادرش ندارم باید زحمتش را بچه های نجف آباد اصفهان بکشند.مادرش عرب تاییده دار نیست.
حسن عابدینی Member 2012 , April 26 #66 آقای میری لطف کنید چندتا عکس از مادرش و کره هم بذارید و کره را معرفی کنید.
حسن عابدینی Member 2012 , April 27 #67 آقای میری صاحبش میگه عربه ولی تاییده نداره و پدر و مادرش مشخص نیست.و تا آنجایی که من اطلاع دارم و از اسب عرب اطلاعات دارم مادر کره عرب خالص نیست قاطی دارد.
آقای میری صاحبش میگه عربه ولی تاییده نداره و پدر و مادرش مشخص نیست.و تا آنجایی که من اطلاع دارم و از اسب عرب اطلاعات دارم مادر کره عرب خالص نیست قاطی دارد.
s.parizimanesh Active member 2012 , October 28 #70 حسن عابدینی گفت: به نظر دوستان کره خوب شده یا نه.[/quote بزار بزرگتر شه ببینیم چطوری میشه توی این عکسها سرش خیلی درازه کلیک کنید تا باز شود...
حسن عابدینی گفت: به نظر دوستان کره خوب شده یا نه.[/quote بزار بزرگتر شه ببینیم چطوری میشه توی این عکسها سرش خیلی درازه کلیک کنید تا باز شود...
حمیدرضا ابوالعباسی Member 2013 , January 5 #75 من شرمندم:dodgy: مدیر جان هواسم نبود فکر کردم تو تایپیک حکایه هستم اگه میشه حذف کنید