بله ولی وطن عزیز تیره را هم در نظر بگیر
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2009 , January 12 #23 به امید خدا راستی ذوالجناح هم خوبه تا حالا ازش کره گرفتی
OJANG Member 2009 , January 14 #25 نا قابله قربان. تا حالا یه کره داده چون سه سال پیش من کره نگرفتم و دو سال هم جهت کورس ازش کره نمیگرفتن. الن نه سالس و در حال حاضر کرمانشاه.قسمت بشه امسال با یه سیلمی خوب کشش میکنیم.تا قسمت چی باشه.حتما به زودی چندتا عکس میزارم.
نا قابله قربان. تا حالا یه کره داده چون سه سال پیش من کره نگرفتم و دو سال هم جهت کورس ازش کره نمیگرفتن. الن نه سالس و در حال حاضر کرمانشاه.قسمت بشه امسال با یه سیلمی خوب کشش میکنیم.تا قسمت چی باشه.حتما به زودی چندتا عکس میزارم.
OJANG Member 2009 , January 15 #27 هدف من تولید کره های زیبا از بهترین سیلمی هاست و زیاد به کورسی بودن اهمیت نمیدم.
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2009 , February 13 #28 کسی اطلاع داره مادیا کنستانتین که قراربود ازسهراب کشش بشه گرفت یا نه؟
ا ایمان Active member 2009 , March 4 #30 نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطورمگه نه مگه قرارنبودازسهراب بکشی جریان چیه/؟؟
OJANG Member 2009 , March 4 #31 نه مشکل داره خیلی بهش ظلم کردیم داریم به حالت گذشته برش میگردونیم امسال با اسبه دیگه ای کشش میشه ولی در آینده انشاالله...
نه مشکل داره خیلی بهش ظلم کردیم داریم به حالت گذشته برش میگردونیم امسال با اسبه دیگه ای کشش میشه ولی در آینده انشاالله...
صابر خسروي Member 2009 , March 4 #32 کنستانتین گفت: \ اول بهاره و اون وقت با تندر میکشمش. کلیک کنید تا باز شود... میشه تندر رو معرفی کنی
ا ایمان Active member 2009 , March 4 #33 صابر گفت: میشه تندر رو معرفی کنی کلیک کنید تا باز شود... فکرکنم همون تندر سیاهه که توانجمن عکسش هست اون رومیگه
صابر گفت: میشه تندر رو معرفی کنی کلیک کنید تا باز شود... فکرکنم همون تندر سیاهه که توانجمن عکسش هست اون رومیگه
M mrezap Guest 2009 , March 8 #36 کنستانتین گفت: باشه حتما الان شدیدا تحت شیمی درمانیه به زودی حتما کلیک کنید تا باز شود... شیمی درمانی؟
کنستانتین گفت: باشه حتما الان شدیدا تحت شیمی درمانیه به زودی حتما کلیک کنید تا باز شود... شیمی درمانی؟
OJANG Member 2009 , March 9 #37 عکس جدید. پیوست ها IMG_0353.jpg 41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 19 IMG_0343.jpg 25.9 کیلوبایت · بازدیدها: 23 IMG_0353.jpg 41.1 کیلوبایت · بازدیدها: 20 IMG_0343.jpg 25.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
ا ایمان Active member 2009 , March 9 #38 ایول داش کنستانتین همینه ماشاالله سربه حال شده راستی کشیدیش یانه؟