شیرینی هم به چشم . اگه طاقط گرمای جنوب رو دارید قدمتون روی چشم بیاین بوشهر تا به جای شیرینی شام بهتون بدم :dodgy:عجب پس گرفتاریت شروع شد :dodgy:
اقا مبارک باشه
شیرینی رو برسون که خمارشیم
من دل و جرئت رو از بچه های انجمن گرفتم :laughingsmiley:آقای خبرنگار
تبریک میگم:smilingsmiley:
ولی راست بگو اینهمه جرئت رو ازکجا آوردی.:blinksmiley:
فعلا نامزدی هستتبريييييييييييييييييييييييييييييييييييكككككككككككككككككككككككككك
واااااااااااااااااي آقا فربد خيلي خوشحااااااالم...
خيلي تبريك ميگم...
با آرزوي خوشحالي خوشبختي و شادكامي كنار هم....
واقعا خوشحال شدم...
انشاالله به خوبي و خوشي كنار هم...
حالا خواستگاري بود يا نامزدي؟؟؟
كي بيايم عقد؟؟؟؟؟؟
بابا ای ول تو که حسابی زدی تو پرو بالمون با این عکست. ما که مثل شما زن ذ..... نیستیم :happysmiley::dodgy::dodgy:تبریک
والا خانم که اسبی نیستش ولی دارم رو مخش کار میکنم :tonguesmiley: . الان که میگه میترسم ولی مجبوره یاد بگیره :coolsmiley02:به به :biggrin:
آرزوی خوشبختی برات دارم . حالا خانم اسبیه یا قراره اسبی بشه؟
منم ازدواج و تولدتو تبریک میگم ،برات آرزوی خوشبختی و شادکانی دارم .
دوستان تو تقويم اشتباه شده تولد ايشون 21 تيرماه هست!!تولد تولد تولدت مبارک ...................:smilingsmiley: تولد تولد تولدت مبارک
به قول دوستامون اولیش که اینهمه شجاعت می خواد برای دومی و سومی ببینید چی می خواد؟ امتحانش با شما آقای مدیر:dodgy:انشااله دومی و سومی !
جناب داماد اینجا اسبی و غیر اسبی نداریما، یه کاری نکنید کلاغا خبرا رو به گوش خانم برسونن و خدای نکرده سکته رو شما بزنید جای ایشون:dodgy:امیرحسین میخوای دیگه خونه راهم نداه ؟:dodgy: :blinksmiley:بزار کم کم بهش بگم اگه یهو بگم سکته رو رفته h34r-smiley:
ای بابا یه دختر خانم دیگه هم گرفتار این طلسم ازدواج شد و.......گرفتاری هاش شروع شدhno-smiley02:عجب پس گرفتاریت شروع شد :dodgy:
اقا مبارک باشه
شیرینی رو برسون که خمارشیم
جرات نمی خواد که ..عقل و اندیشه و خوش اقبالی می خواد که این خوشبختی نصیب یه آقا پسر دیگه هم شد:biggrin:آقای خبرنگار
تبریک میگم:smilingsmiley:
ولی راست بگو اینهمه جرئت رو ازکجا آوردی.:blinksmiley:
دوستان تو تقويم اشتباه شده تولد ايشون 21 تيرماه هست!!
داداش اشتباه اومدی. در بغل رو بزن
سلام . بابت تبریکت هم ممنون .سلام
اقا تبریک ما رو هم قبول کنید.
اسمتون چیه؟ هر کی شما رو به یه اسم گفته!!
تبریک ماروهم پذیراباش/امامواظب باش زنهای ما اسبیا اینقدر که به هوو حساسن به مادیون واسبامونم حساسن مواظب باش کلاتون توهم نره تجربه شخصیم بود/:wacsmiley:سلام . بابت تبریکت هم ممنون .
اسم من که بیشتر بچه ها میدونن :smilingsmiley:. من تو شناسنامه اسماعیل هستم ولی امین صدام میزنن و فامیلیم هم فربود هست :laughingsmiley:
ok ? :winksmiley02: