علي دهقان ازاد
Member
ميشه به من بگيد ايشون در تهران گويندگي ميكنند يا نهجای خالیش تو یزد احساس میشد
خیلی ها این عقیده را داشتند.
ميشه به من بگيد ايشون در تهران گويندگي ميكنند يا نهجای خالیش تو یزد احساس میشد
خیلی ها این عقیده را داشتند.
خیر فکر نکنمميشه به من بگيد ايشون در تهران گويندگي ميكنند يا نه
خوشحالم که در این موضوع با اقای صنعتی هم عقیده نیستی.واقعا یکی از بهترین های گزارشگرهای مسابقات زیبایی ایران هستند. انشالله همیشه موفق باشند.
منظورت اصفهانهاقاي ابراهيمي شما چرا عصا دست ميگيريد
گوينده تهران اقاي ابراهيمي شد
البته شنيدم تمام صحبتش بايد زير نظر سر كلانتر يا يكي از كلانتران داخل ميدان باشهخیلی خوشحال شدم که به این نتیجه رسیدند.
البته شنيدم تمام صحبتش بايد زير نظر سر كلانتر يا يكي از كلانتران داخل ميدان باشه
سلام من نميدونم.والا من از ده سال پیش که اجرای ایشون را شنیدم صحبت ها همان بوده که بوده و کاملا قابل پیش بینی هست که چی میخوان بفرمایند.
البته این نظر شماست برای من که گویندگیش خیلی جذابتراز گوینده های جدید هست خصوصآ اون که پارسال یزد بود.
جناب آقای پرواز با تشکر از اين همه لطفی که نسبت به اينجانب داشته ايد و جناب آقای اميرحسين، برای هرگونه همکاری آماده ام.
خان ابراهيمی رضا
والا من از ده سال پیش که اجرای ایشون را شنیدم صحبت ها همان بوده که بوده و کاملا قابل پیش بینی هست که چی میخوان بفرمایند.
( برای مثال امسال در مسابقه یزد گوینده حتی نتونست تیره ها رو به ترتیب اولویت ذکر کنه و خصوصیات ممتاز تیره ها رو هم با اینکه از روی کاغذ میخوند اشتباه کرد
پاینده باشید
تقديم به روح بزرگ اجداد بزرگوارمای اصفهانی که خود را به نام کرمانی معرفی نموده ای بدان
ابراهيم خان ظهيرالدوله قاجار حاکم کرمان
حاج بهرام خان و فتحعلی خان
که اصل هيچگاه نيازی ندارد که خود را به چيزی بچسباند زيرا که اصل، وصل است و متصل جدا نشده که بخواهد چسبانده شود.
مادر من صبيه سرکار خانم اختر خانم ابراهيمی و سرهنگ نصرالله خان ابراهيمی هستند.
که سرکار خانم اختر خانم ابراهيمی صبيه جناب آقای فتحعلی خان فرزند جناب آقای حاج بهرام خان فرزند ابراهيم خان ظهيرالدوله قاجار پسرعموی فتحعلی شاه قاجار بودند.
و سرهنگ نصرالله خان ابراهيمی نيز فرزند محمد خان فرزند علی محمدخان فرزند ابراهيم خان ظهيرالدوله قاجار حاکم کرمان هستند.
و پدر من نيز فرزند يکی از بزرگترين و شريفترين بزرگ زاده گان و خوانين ايران است.
در مورد مسائل پيش آمده بين من و اين افرادی که نامبردی(فرحبخش،عبدالله ابراهيمی،صباغ)نيز برخورد من تائيدی است بر بزرگ زادگی،اصيل زادگی و خان زادگی من.
خان ابراهيمی رضا