در گذشت دوست عزيز:جوان ناكام رضا گلاري را تسليت ميگويم
Soheil Sanati Active member 2010 , January 22 #1 در گذشت دوست عزيز:جوان ناكام رضا گلاري را تسليت ميگويم
امین سلطانی Member 2010 , January 22 #3 منم تسلیت میگم ظاهراً ساعت ۱۱ ۴شنبه شب در اثر سانحه رانندگی فوت شدن
behzad Member 2010 , January 22 #4 سلام دوستان من هم به نوبه خودم به خانواده محترمشون و تمامی دوستان تسلیت میگم.
علیرضا مشکی باف Member 2010 , January 22 #5 سلام من هم تسلیت میگم یکی از بهترین دوستام بودش....خدا بیامرزدش....روح شادو یادش گرامیباد.
علیرضا مشکی باف Member 2010 , January 22 #6 امین سلطانی گفت: منم تسلیت میگم ظاهراً ساعت ۱۱ ۴شنبه شب در اثر سانحه رانندگی فوت شدن کلیک کنید تا باز شود... پنج شنبه امین جان این اتفاق افتاد
امین سلطانی گفت: منم تسلیت میگم ظاهراً ساعت ۱۱ ۴شنبه شب در اثر سانحه رانندگی فوت شدن کلیک کنید تا باز شود... پنج شنبه امین جان این اتفاق افتاد
Soheil Sanati Active member 2010 , January 22 #9 اين تصادف در ساعت 30 دقيقه بامداد پنج شنبه در 1 كيلومتري باشگاه اقاي گلاري بر اثر برخورد ماشين با لوله هاي اب و انفجار ماشين رخ داده
اين تصادف در ساعت 30 دقيقه بامداد پنج شنبه در 1 كيلومتري باشگاه اقاي گلاري بر اثر برخورد ماشين با لوله هاي اب و انفجار ماشين رخ داده
نفس 2010 , January 23 #11 تسليت عرض ميكنم به خانواده محترم ايشان و طلب مغفرت از خداوند دارم براي روح ايشان.
مجید دهقانی Member 2011 , April 27 #15 ایشالا یاذش همیشه زنده باشه ... تسلیت میگیم به خونوادش :sadsmiley:
سایه Member 2011 , April 27 #17 از خداوند برای روحشون آرامش و برای خانوادشون صبر طلب میکنیم یعنی در راه باشگاه این اتفاق براشون افتاد؟
از خداوند برای روحشون آرامش و برای خانوادشون صبر طلب میکنیم یعنی در راه باشگاه این اتفاق براشون افتاد؟
ا ایمان Active member 2011 , April 29 #19 خدا رحمت کنه تسلیت میگم به بازماندگان خانواده این مرحوم پارسالم برادر این مرحوم در گذشت ؟