رویا (آرش1 * نعیما) م

ببخشيد ولي چطور ميشه رويا كره آرش2 باشه و متولد سال1372؟در حالي كه خود آرش2 متولد1381؟!؟!؟!؟!؟

يه سوال ديگه منظور از آرش1 همون آرش اصلي؟

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
يه سوال ديگه منظور از آرش1 همون آرش اصلي؟
نه کره اونیکه وارد شد به ایران
وارداتی آرش

ببخشيد ولي چطور ميشه رويا كره آرش2 باشه و متولد سال1372؟در حالي كه خود آرش2 متولد1381؟!؟!؟!؟!؟

اونکه 81 هست
کره آرش2 و یک مادیان گتمن هست

امید زمانی

Active member
جناب کولاک این موضوع که رویا کره آرش و آهو هستش مشخص بود چون رویا پیش ما بود و شناسنامه اش رو هم دیدم الان هم مالکش دوست صمیمی بنده هست !
اون درقوشی که شما میگید احتمالا پسر درقوش بوده !! شجره نامه ترکمن ها اینقدر غیر موثق هست که تا نسل دوم هم نمیشه چیزی از توش در آورد .دیگه پدر مادر بزرگ رو نمیدونم! قزل یلدوز هم با 3 سیلمی دیگر اومد .درقوش رو که جناب سر هنگ نشاطی آوردند و توی این پارت نبود اصلا

koulak

Member
گلصحرا ی عزیز...............آرش 2 متولد 1365 هستش.... آرش 1 وارداتی هست به ایران....

جناب كولاك...با عرض پوزش...اينطور كه شما ميفرماييد بايد اينطور باشه!
آرش(وارداتي به ايران)>آرش1>آرش2>آرش2(كره آرش2قبلي*زيبا)(متولد1381)
فقط يه چيزي...سيلمي هايي مثل اسپرانتو،فليكا،تكه،بالصايد،ارلي،آرش يگانه و... و ماديون هايي مثل گزل،لرزش،گل آرش و... كره كدوم آرش اند؟؟؟
همون طور كه آقا اميد هم گفت اين شجره اسباي تركمن خيلي حالش خرابه!!!!

لطفا هر كدوم از دوستاي عزيز تاريخي از مردن هر كدوم از اين آرشا داره بذاره،حداقل آدم كمتر....

امید زمانی

Active member
ببینید گلصحرای عزیز یه آرش وارداتی بود که پدر آرشی است که 3 4 سال پیش مرد و از آرش وارداتی الان فقط 1 کره زنده هست .و خودش فکر کنم سال 67 یا 8 مرد. همه این اسبهایی که نام بردید جز 1 اسب کره آرشی هستند که 3 سال پیش مرد و نوه آرش وارداتی و اسم هر دو اسب آرش بود پسوند 2 نداشتند!!
آرش 2 هم کره همین آرشی هست که 3 سال پیش در صوفیان مرد

اميد خان!
توضيحات شما دقيق وقانع كننده بود...
فقط لطفا بگيد كدوم اسب كره آرش وارداتيه كه هنوز زنده است!كدوم يكي از اين اسبايي كه من اسم بردم كره آرشي كه 3سال پيش مرد نيست؟

يه چيز ديگه...از آرش وارداتي چندتاي ديگه كره ميدونيد؟

امید زمانی

Active member
لرزش کره آرش وارداتی با آهو است .
از آرش وارداتی :آرش(آرش وارداتی*نعیما)،لرزش(آرش وارداتی*آهو) و ارلی(آرش وارداتی*گل آهو) اینها رو من میشناختم که الان فقط لرزش زنده است و باردار هم نمیشه

koulak

Member
جناب زمانی در باره شجره اسبها چه ترکمن و غیر ترکمن.... اگه شجره ای رو بگم مطمئن هستم ازش ،حالا چه 1 نسل باشه چه 7 نسل!!!!!! ( این مطلب رو فکر کنم شما بهتر از هر کس دیگه توی این جمع دستتون اومده باشه)
اون درقوش( پدر صنم) درقوش اصلی هست شک نکنید....در گنبد هم کشش شده ...صنم اصلا تولید خانم فیروز نبوده .... در ضمن مطمئن باشید که قزل یولدوز در سال 1351 با 1 سیلمی دیگه وارد ایران شد که اونهم درقوش بود......
مرحوم نشاطی هم بعنوان کارشناس اسب توسط انجمن سلطنتی اسب برای وارد کردن این اسبها اقدام کردند....( اینجوری که شما گفتید انگار که مرحوم نشاطی درقوش رو با هزینه شخصی و برای خودشون وارد کردن!!!!!!!!)

koulak

Member
گل صحرای عزیز..... کلا قبل از انقلاب در 2 مرحله اسب آخال تکه به ایران وارد شد...
در سال 1351 سیلمی های درقوش و قزل یولدوز اومدند توسط انجمن سلطنتی اسب
در سال 1355 سیلمی های توسن ،ارونت، آرش 1 توسط انجمن سلطنتی اسب و سیلمی تلیا قوش توسط ارتش برای ایلخی ورامین وارد ایران شد.

امید زمانی

Active member
جناب کولاک شما اطلاعات خوبی دارید . و ما استفاده میکنیم . این درقوش که پدره صنم هستش درقوشه اصلیه اما یه درقوش هم داریم که پسر اون درقوش هست و کره تو کورس داشته
در مورد قزل یلدوز هم چیزی که من اطلاع دارم اینه که توی همون پارت 4 تایی با آرش و توسن و اربنت بوده حالا صحبت شما هم قابل تامل و تحقیقه . البته که جناب سرهنگ به عنوان کارشناس رفتند ولی خوب خاطرات ایشون رو که مرور می کردم خیلی اصرار داشتند روی وارد کردن اون سیلمی و حیف که زیاد ازش نموند یا اگر هم مونده مکتوب نیست .
یعنی خانم فقط یه مادیان از درقوش کشیدند؟؟!!

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
در مورد قزل یلدوز هم چیزی که من اطلاع دارم اینه که توی همون پارت 4 تایی با آرش و توسن و اربنت بوده حالا صحبت شما هم قابل تامل و تحقیقه
غلطه
چون مادیانهای کره قرل یولدوز با واردات بعدی آخالها کره دادند.

koulak

Member
آقای زمانی ..... در مورد حسن نظرتون ممنونم....

1)در مورد قزل یولدوز، با عرض معذرت،....اما اطلاعات شما کاملا غلط هستش.... باز هم می گویم که شک نکنید در سال 1351 با درقوش وارد ایران شد توسط انجمن سلطنتی اسب..... (من واسه حرفم مدرک دارم، شما هم مدرکی دارید که تو پارت بعدی اومده باشه؟؟؟؟؟؟؟)

2)در مورد جناب سرهنگ نشاطی هم باید بگم هر دوی این سیلمی ها( قزل یولدوز و درقوش) با تائید و نظر شخص ایشون خریداری شد......بعدها ایشون با نظر صائبشون تلیا قوش رو هم واسه ایلخی ورامین ارتش خرید که سیلمی دلدل سرکار خانم فیروز کره تلیا قوش هست....

3)در باره پسر درقوش که مطرح کردین.... میشه یکم توضیح بدید!!!!!! چون من تا حالا نه دیدم این پسر درقوش ر!!!!، نه شنیدم!!!1از مادر این کره درقوش بگید؟؟؟ سال تولدش؟؟؟؟ تولید کنندش؟؟؟ صاحبش؟؟؟؟سالهای کورسش؟؟؟؟مربی کورسش؟؟؟؟ رقبای کورسش؟؟؟؟؟ کره هایی که ازش دویدند؟؟؟؟؟

4)اتفاقا از درقوش کره نسبتا خوب کشیدند و کورس آوردند( به خاطر قد و قواره بلندتر و بهترش )....اما از انقلاب تا پایان جنگ...بواسطه شرایط کشور کلا صنعت اسب فروکش کرد و اسب ترکمن کاملا به خاموشی کامل گرائید...(به جرات می گم اگه اون شیرزن با وجود تو این منطقه نبود از اسب ترکمن نه اسمی بود نه اسبی..) واسه همین از اون تعداد کره های درقوش بعد این 10 15 سال عملا چیزی باقی نموند.....

5) امید جان اگه به نوشته های قبلی من مراجعه کنید.....گفتم که صنم رو خانم فیروز تولید نکرده اصلا....این مادیون تولید فرد دیگری هست....تو روستای دیگری... بعبارت دیگه و بر خلاف تفکر شما.... خانم فیروز همون یک مادیون رو هم از درقوش نکشیده بود!!!!

امید زمانی

Active member
کره قزل یلدوز
اما مهم نیست چون نسل تو 4 سال تکرار میشه ، نمیشه به طور قطع نظر داد با این استدلال

امید زمانی

Active member
آقای زمانی ..... در مورد حسن نظرتون ممنونم....

1)در مورد قزل یولدوز، با عرض معذرت،....اما اطلاعات شما کاملا غلط هستش.... باز هم می گویم که شک نکنید در سال 1351 با درقوش وارد ایران شد توسط انجمن سلطنتی اسب..... (من واسه حرفم مدرک دارم، شما هم مدرکی دارید که تو پارت بعدی اومده باشه؟؟؟؟؟؟؟)

2)در مورد جناب سرهنگ نشاطی هم باید بگم هر دوی این سیلمی ها( قزل یولدوز و درقوش) با تائید و نظر شخص ایشون خریداری شد......بعدها ایشون با نظر صائبشون تلیا قوش رو هم واسه ایلخی ورامین ارتش خرید که سیلمی دلدل سرکار خانم فیروز کره تلیا قوش هست....

3)در باره پسر درقوش که مطرح کردین.... میشه یکم توضیح بدید!!!!!! چون من تا حالا نه دیدم این پسر درقوش ر!!!!، نه شنیدم!!!1از مادر این کره درقوش بگید؟؟؟ سال تولدش؟؟؟؟ تولید کنندش؟؟؟ صاحبش؟؟؟؟سالهای کورسش؟؟؟؟مربی کورسش؟؟؟؟ رقبای کورسش؟؟؟؟؟ کره هایی که ازش دویدند؟؟؟؟؟

4)اتفاقا از درقوش کره نسبتا خوب کشیدند و کورس آوردند( به خاطر قد و قواره بلندتر و بهترش )....اما از انقلاب تا پایان جنگ...بواسطه شرایط کشور کلا صنعت اسب فروکش کرد و اسب ترکمن کاملا به خاموشی کامل گرائید...(به جرات می گم اگه اون شیرزن با وجود تو این منطقه نبود از اسب ترکمن نه اسمی بود نه اسبی..) واسه همین از اون تعداد کره های درقوش بعد این 10 15 سال عملا چیزی باقی نموند.....

5) امید جان اگه به نوشته های قبلی من مراجعه کنید.....گفتم که صنم رو خانم فیروز تولید نکرده اصلا....این مادیون تولید فرد دیگری هست....تو روستای دیگری... بعبارت دیگه و بر خلاف تفکر شما.... خانم فیروز همون یک مادیون رو هم از درقوش نکشیده بود!!!!
1) من این رو میپرسم دقیق حتما شاید من اشتباه می کنم . چون همیشه صحبت از درقوش بود که جناب سرهنگ شناسایی و وارد کردند برای انجمن سلطنتی...
2)پدر دلدل تریاقوشه
3)به نقل از علی ایمانخانی: درقوش اصلی خیلی زود از بین رفت و تعداد کمی ازش کره موند . خیلی از کره هایی که شما میشنوید کره درقوش توی کورس بودن و بعضا پرش کره های درقوش پسر بودندمی تونم از ایشون اطلاعات جامع تری بگیرم بدون شک یکی از اساتید اسب ترکمن هستند ایشون و من خیلی از اطلاعاتشون استفاده کردم

hooshmand

Member
سلام به همگي دوستداران اسب اصيل تركمن
.
اين تاپيك رويا ( ارش1 نعيما) م با 4 صفحه مطلب متنوع و پر محتوي كه از رويا و شجره اش وامار كره هايش و ..... منحرف شد به بحث هاي پر مغز راجع به بقيه سيلمي هاي وارداتي اخال تكه كه هركدوم از اي بحث ها در تاپيك هر سيلمي و در جاي خودش ميتونه منطقي تر وجذابترو اموزنده تر باشه واسه همه علاقمندان به اسب تركمن
بعضي از دوستان كه با مالكين قبلي و فعلي اين ماديان مرتبط بودند..... و تو همين تاپيك هم مطالبشون را گذاشتند كاش چند تا عكسهاي قديمي وجديد از اين ماديان ميكذاشتن كه لااقل اعضا از ديدن يكي از ماديانهاي توليدي تركمن فدراسيون بهره مند بشن....!!!؟.
خوب من چندتا از اخرين عكسهاي ماديان رويا با كره پاش كه از حيدربابا هست را براي دوستان ميزارم رو سايت.
اخرين خبر در مورد رويا اينكه متاسفانه جنين ار سيلمي طاغان را جذب كرده و امسال خالي مونده و خيلي حيف شد..........

roya..jpgroya...jpgroya....jpg

بالا