سعید بگلری
Member
ببخشيد ولي چطور ميشه رويا كره آرش2 باشه و متولد سال1372؟در حالي كه خود آرش2 متولد1381؟!؟!؟!؟!؟
يه سوال ديگه منظور از آرش1 همون آرش اصلي؟
يه سوال ديگه منظور از آرش1 همون آرش اصلي؟
نه کره اونیکه وارد شد به ایرانيه سوال ديگه منظور از آرش1 همون آرش اصلي؟
ببخشيد ولي چطور ميشه رويا كره آرش2 باشه و متولد سال1372؟در حالي كه خود آرش2 متولد1381؟!؟!؟!؟!؟
یکی از تیره هاماديان گتمن يعني چي؟اسم ماديانه؟
غلطهدر مورد قزل یلدوز هم چیزی که من اطلاع دارم اینه که توی همون پارت 4 تایی با آرش و توسن و اربنت بوده حالا صحبت شما هم قابل تامل و تحقیقه
خوب داده باشن. یه مادیان مثل گل آهو با آرش وارداتی کره داده با پسرش هم کره داده!!غلطه
چون مادیانهای کره قرل یولدوز با واردات بعدی آخالها کره دادند.
نکته همینجاسخوب داده باشن. یه مادیان مثل گل آهو با آرش وارداتی کره داده با پسرش هم کره داده!!
این دلیل نمیشه
1) من این رو میپرسم دقیق حتما شاید من اشتباه می کنم . چون همیشه صحبت از درقوش بود که جناب سرهنگ شناسایی و وارد کردند برای انجمن سلطنتی...آقای زمانی ..... در مورد حسن نظرتون ممنونم....
1)در مورد قزل یولدوز، با عرض معذرت،....اما اطلاعات شما کاملا غلط هستش.... باز هم می گویم که شک نکنید در سال 1351 با درقوش وارد ایران شد توسط انجمن سلطنتی اسب..... (من واسه حرفم مدرک دارم، شما هم مدرکی دارید که تو پارت بعدی اومده باشه؟؟؟؟؟؟؟)
2)در مورد جناب سرهنگ نشاطی هم باید بگم هر دوی این سیلمی ها( قزل یولدوز و درقوش) با تائید و نظر شخص ایشون خریداری شد......بعدها ایشون با نظر صائبشون تلیا قوش رو هم واسه ایلخی ورامین ارتش خرید که سیلمی دلدل سرکار خانم فیروز کره تلیا قوش هست....
3)در باره پسر درقوش که مطرح کردین.... میشه یکم توضیح بدید!!!!!! چون من تا حالا نه دیدم این پسر درقوش ر!!!!، نه شنیدم!!!1از مادر این کره درقوش بگید؟؟؟ سال تولدش؟؟؟؟ تولید کنندش؟؟؟ صاحبش؟؟؟؟سالهای کورسش؟؟؟؟مربی کورسش؟؟؟؟ رقبای کورسش؟؟؟؟؟ کره هایی که ازش دویدند؟؟؟؟؟
4)اتفاقا از درقوش کره نسبتا خوب کشیدند و کورس آوردند( به خاطر قد و قواره بلندتر و بهترش )....اما از انقلاب تا پایان جنگ...بواسطه شرایط کشور کلا صنعت اسب فروکش کرد و اسب ترکمن کاملا به خاموشی کامل گرائید...(به جرات می گم اگه اون شیرزن با وجود تو این منطقه نبود از اسب ترکمن نه اسمی بود نه اسبی..) واسه همین از اون تعداد کره های درقوش بعد این 10 15 سال عملا چیزی باقی نموند.....
5) امید جان اگه به نوشته های قبلی من مراجعه کنید.....گفتم که صنم رو خانم فیروز تولید نکرده اصلا....این مادیون تولید فرد دیگری هست....تو روستای دیگری... بعبارت دیگه و بر خلاف تفکر شما.... خانم فیروز همون یک مادیون رو هم از درقوش نکشیده بود!!!!