zelzele.pazan
Member
پاسخ : زلزله
من سی دی رو فرستادم نزدیک 1 هفته اس♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:چیزی دریافت نکردم
من سی دی رو فرستادم نزدیک 1 هفته اس♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:چیزی دریافت نکردم
امید جان انقدر اسب های قوی هستند که فکر نکنم زلزله و دیوان جلوی انها چیزی باشندomid.zamanidehkordi گفت:زلزله جان! سلام.برنامه کورس فردا را دیدم .انشاالله که زلزله روز خوبش باشه .بهرحال رقیبها ریز نیستند ولی فکر کنم رقیب اصلی دیوان (مبارک-زرافه)باشه .
امیدوارم که فردا زلزله بیاد!ولی اسب استخوانداری مثل زلزله اگرهم این کورس را نزد چیزی از دست نداده وانشا الله باید سالها میدانداری کنه
برای تماشا خواهم آمد ،
zelzele.pazan گفت:امید جان انقدر اسب های قوی هستند که فکر نکنم زلزله و دیوان جلوی انها چیزی باشندomid.zamanidehkordi گفت:زلزله جان! سلام.برنامه کورس فردا را دیدم .انشاالله که زلزله روز خوبش باشه .بهرحال رقیبها ریز نیستند ولی فکر کنم رقیب اصلی دیوان (مبارک-زرافه)باشه .
امیدوارم که فردا زلزله بیاد!ولی اسب استخوانداری مثل زلزله اگرهم این کورس را نزد چیزی از دست نداده وانشا الله باید سالها میدانداری کنه
برای تماشا خواهم آمد ،
مهر شاد گفت:اسب اول دور هفتم:زماس کره ی مبارک و دوم:دانیال اشکذر سوم:دیوان کره ی مبارک .روز روزه زلزله نبوده درسته؟این خون خارجی ها کاره خودشونو کردن
zelzele.pazan گفت:چه کسی می گوید روز روزه زلزله نبوده؟؟؟؟مهرشاد خان مگر شما ان جا بودید که حال و روز زلزله را ببینید که میگویید روز روزش نبوده.قویتر از امروز تا حالا او را ندیده بودم
حتی از یزد هم قویتر بود.فقط میدانم اگر بچه ی دو ساله هم سوارش شده بود 1 میشد.
زلزله که شگرد معروفش استارتش است.اگر به دیدن کورس می امدید چیز جالبی میدید. همه ی اسبها دپار که زده شد همه 5 متر به جلو رفتند زلزله هنوز از دپار در نیامده جالب است
من نمیتوانم چیزی بگویم اجازه ندارم ولی امروز از لحاظ روانی نابود شدم نه با خاطر اسب ...............
♘ امیرحسین قاسمی ♞ گفت:سوارش کی بود؟
zelzele.pazan گفت:سوارشم همان سوارکار گنبدی قبلی اق اویلی بشگرد بود
من حق نداشتم حرفی بزنم ولی حالا هم که مهرشاد فهمیده من میگم بله زلزله رو سوار کار تو دپار کشید و با همین کار زلزله را تو اسصتارت کشت و او را اخر کرد ولی از روی غیرت زلزله باز هم این اسب تا سومی پیش امد و امد بره اسب دوم و اولو بگیره که باز کشیدش. نمیدانید ما چه حا لی داشتیم. دلمان مسخواشت گریه کنیم. بیچاره اگر حیوان زبان داشت...........مهر شاد گفت:من شنیدم که زلزله رو تو دپار کشیدن و بازم داشته خوب میومده کشیدن.انشاا... هفته دیگه ببینیم چی کار میکنه