چشمهای اسب خیلی دوست دارم نام: زلزله کره پازن
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , September 28 #1 چشمهای اسب خیلی دوست دارم نام: زلزله کره پازن پیوست ها 1.jpg 59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15 2.jpg 44.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10 4.jpg 34.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8 12.jpg 31.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11 15.jpg 38.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16 16.jpg 42.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , September 28 #2 نظرتان چیست؟ پیوست ها 23.jpg 48 کیلوبایت · بازدیدها: 12 22.jpg 28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7 21.jpg 50.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7 17.jpg 41 کیلوبایت · بازدیدها: 14
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , September 28 #5 ناشناس گفت: اسب خوبیه اسمشو میزاشتین جلاد کلیک کنید تا باز شود... چرا؟
P pirzadi Member 2008 , September 28 #7 خدا حفظش کنه واقعآ لایق ستایشه.اون زمانی هم که خبری از سایت و این چیزا نبود تاراج ما هم همینجری جولان میداد تو کورسها.
خدا حفظش کنه واقعآ لایق ستایشه.اون زمانی هم که خبری از سایت و این چیزا نبود تاراج ما هم همینجری جولان میداد تو کورسها.
مرضیه Member 2008 , September 29 #8 شاید به خاطر اینکه اسب با چشم هاش با آدم حرف میزنه!و احساسش رو به وضوح در نگاهش میشه دید! غم،شادی ،کسالت و ...
شاید به خاطر اینکه اسب با چشم هاش با آدم حرف میزنه!و احساسش رو به وضوح در نگاهش میشه دید! غم،شادی ،کسالت و ...
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , September 29 #9 مرضیه گفت: شاید به خاطر اینکه اسب با چشم هاش با آدم حرف میزنه!و احساسش رو به وضوح در نگاهش میشه دید! غم،شادی ،کسالت و ... کلیک کنید تا باز شود... فکر میکنم تو چشم تمام اسبان عرب غم وجود داره
مرضیه گفت: شاید به خاطر اینکه اسب با چشم هاش با آدم حرف میزنه!و احساسش رو به وضوح در نگاهش میشه دید! غم،شادی ،کسالت و ... کلیک کنید تا باز شود... فکر میکنم تو چشم تمام اسبان عرب غم وجود داره
S saiRan Member 2008 , October 1 #10 vali man ghabol nadaram mage hamchin chizi miShe!!!!!! asbha ham ye doranaye daraN nemiShe ke hamaSh narahaToO gham zade baShaN !!!!!!
vali man ghabol nadaram mage hamchin chizi miShe!!!!!! asbha ham ye doranaye daraN nemiShe ke hamaSh narahaToO gham zade baShaN !!!!!!
sohrab Active member 2008 , October 1 #11 منظور شکل ظاهری چشم در بعضی اسبهاست که حالت غمگین داره. دلیل بر ناراحت بودن اسب نیست. یکی از چیزهایی که این حالت غم رو ایجاد میکنه چین های بالای چشمه .البته توی این اسب دیده نمیشه
منظور شکل ظاهری چشم در بعضی اسبهاست که حالت غمگین داره. دلیل بر ناراحت بودن اسب نیست. یکی از چیزهایی که این حالت غم رو ایجاد میکنه چین های بالای چشمه .البته توی این اسب دیده نمیشه