ممنون.کرشمه هم گفته بودن بچه ها!من اسم خودمو میزارم پسوند اسم کره ام!ولی کحیلا شد دیگه
M mehrshad Member 2009 , June 5 #41 ممنون.کرشمه هم گفته بودن بچه ها!من اسم خودمو میزارم پسوند اسم کره ام!ولی کحیلا شد دیگه
M mehrshad Member 2011 , May 2 #42 سلام! اینم عکسای جدید برای سال جدید! پیوست ها 08072010242.jpg 992.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14 08072010241.jpg 698.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
B bakhshi Member 2011 , May 4 #43 mehrshad گفت: اسبی که خون خارجی داره رو دیگه با خالص نباید کشید به نظر من اخه دیگه خالص نمیشه تویلد کرد پس بهتر با خون خارجی ها بکشی که لااقل یه خون خارجی خوب داشته باشی.انشاا.... اگه بشه چند وقت دیگه یه خون خالص ایرانی میخرم اون موقع خالص تولید میکنم. کلیک کنید تا باز شود... مهرشاد جان مبارکت باشه :happysmiley:. ببخشید چه کسی گفته خالص دیگه نمیشه ازش تولید کرد؟
mehrshad گفت: اسبی که خون خارجی داره رو دیگه با خالص نباید کشید به نظر من اخه دیگه خالص نمیشه تویلد کرد پس بهتر با خون خارجی ها بکشی که لااقل یه خون خارجی خوب داشته باشی.انشاا.... اگه بشه چند وقت دیگه یه خون خالص ایرانی میخرم اون موقع خالص تولید میکنم. کلیک کنید تا باز شود... مهرشاد جان مبارکت باشه :happysmiley:. ببخشید چه کسی گفته خالص دیگه نمیشه ازش تولید کرد؟