محـمـد رضــا گفت:بهتر از اینها زینهای کاوویی امیریکایی نقره کوبه که چشم هر ببننده ای را مینوازد
قیمتش واقعا" زیاده
هر چی گشتم عکسی ازش ندیدم که براتون بگذارم
اگر کسی عکسی داره بگذاره
اگر سرچ کنید پیدا میکنید .نوع و قیمتها.arabian saddlespuma گفت:این زینهارو از کجاها میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیباست ولی به اسبهای سایز کرد و عرب نمیاد.یه جورایی حتی سایزهای کوچیکش بدجوره.محـمـد رضــا گفت:بهتر از اینها زینهای کاوویی امیریکایی نقره کوبه که چشم هر ببننده ای را مینوازد
قیمتش واقعا" زیاده
هر چی گشتم عکسی ازش ندیدم که براتون بگذارم
اگر کسی عکسی داره بگذاره
.MAT. گفت:اگر سرچ کنید پیدا میکنید .نوع و قیمتها.arabian saddlesزیباست ولی به اسبهای سایز کرد و عرب نمیاد.یه جورایی حتی سایزهای کوچیکش بدجوره.
زینهای قدیمی ایرانی بسیار زیبا و خوش سایز بوده و یراقی که به زین وصل میشده ابهت خاصی به اسب میداه زینهای کردی و خرم آبادی و علی بگی از نمونه هاشه.
پس اینو بگو ;D ، روی جنس مردم عیب نگذاز.MAT. گفت:آخه محمد رضا جان من نشیمنو جایی که ساخت آمریکایی باشه نمیذارم هرچند هم ناراحت
با این نظری که دادی در مورد زینهای ایرانی در چهرت ایستادن بر سکوی قهرمانی المپیک کاملا برای من و دوستان نمایان شده.narges گفت:واجب شد چند تا عکس از زینهایی که برای اموزش روی اسب های اینجا میزارن و براتون بزارم
از زینهای امریکایی خیلی خوشم اومد سپاس که عکس شون و گذاشتید
با اقای فرداد هم موافقم مدل های کوردی و لری هم زیبا هستن با ایون منگوله ها که از زیر گردن اسب میگذره
amircowboy گفت:به نظر من هر دوی این زینها زیبا هستند ولی ...
زینهای ایرانی موجود مربوط به زمان گذشته هستند که اگر در گذر زمان از زیباییشان کم نشده باشد، بیشتر نشده است. به نظر شما آیا استادکاران چرم در شهر شما در گذشته بیشتر بوده یا الان؟! ولی