ستاره سياه

حالا
خدايي از شوخي گذشته بدون رين سواري هنره من كسي
رو ميشناسم بون زين به اسب تاخت ميده در ضمن
رواسبم چمباتمه ميشينه
كمن از اين سواركارا

معیاری خوبی نیست
هر 1000 نفری که سواری میکنند 1 نفر بی زین سوار میشه.
سلام امیرحسین جان اصلا نظر من این نیست که بدون زین سواری کردن کار خیلی خوبیه بلکه منظورم اینه که روی مادیانه به این خوشکلی عیب نذارن . کره های طوطی اکثرا به همین شکل هستند و تو تعزیه هم میارن . حتی یکی از کره ها پیش ما بود که سواری آزاد هم زیاد می رفتیم مشکلی نداشت البته نظر شما هم محترمه . اما سیاه قیماق هم همین شکلی بود و همین گودی کمر را داشت. ولی هیچ کس ازش ایراد نگرفت چون پدر انسیاتوره :laughingsmiley: اگه دقت کرده باشید تو سواری زین پشت ها به قول ما خیلی سر و دم خروسی میشن من که خیلی می پسندم

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سلام امیرحسین جان اصلا نظر من این نیست که بدون زین سواری کردن کار خیلی خوبیه بلکه منظورم اینه که روی مادیانه به این خوشکلی عیب نذارن . کره های طوطی اکثرا به همین شکل هستند و تو تعزیه هم میارن . حتی یکی از کره ها پیش ما بود که سواری آزاد هم زیاد می رفتیم مشکلی نداشت البته نظر شما هم محترمه . اما سیاه قیماق هم همین شکلی بود و همین گودی کمر را داشت. ولی هیچ کس ازش ایراد نگرفت چون پدر انسیاتوره :laughingsmiley: اگه دقت کرده باشید تو سواری زین پشت ها به قول ما خیلی سر و دم خروسی میشن من که خیلی می پسندم

از قیماق کسی عکس درست ندیده
و گنده شدنش فقط و فقط بخاطر اینجا بود. وگرنه اگر اینجا معرفی نمیشد تا سالها قیماق و انسیاتور و امثالش میومدن و میمردن, اتفاقی هم نمی افتاد.

و گنده شدنش فقط و فقط بخاطر اینجا بود. وگرنه اگر اینجا معرفی نمیشد تا سالها قیماق و انسیاتور و امثالش میومدن و میمردن, اتفاقی هم نمی افتاد.
اما من خودش را دیدم نه عکسش را . از وقتی که پیش مهدی قیماق بود تا آخریا که پیش رسول شمره . انسیاتور هم وقتی آقای محمدی خریدش 10 میلیون یک هفته بعد رفت پس بده جوری که 3 میلیونش را کم کرد و خرید 7 میلیون البته اون زمان 7 میلیون خیلی بو د همین محمدرضا که الان سوار کارشه اینقدر زنجیر بهش زد تا راهش بندازه تو تعزیه آخرش هم نتونست . انشااله که کره هاش سر براه بشن . اما از انصاف دوره که بخواهیم اسبهای دیگران را خراب کنیم قیماق اسب نژاد داری بود .این مادیون هم خوب مالیه نباید پا رو حق گذاشت

s.parizimanesh

Active member
حالا
خدايي از شوخي گذشته بدون رين سواري هنره من كسي
رو ميشناسم بون زين به اسب تاخت ميده در ضمن
رواسبم چمباتمه ميشينه
كمن از اين سواركارا
خیلی سوار چسبی میخاد بدون زین بره سواری من اکثر در اصفهان دیدم دلیلش هم این بود که از اول بدون زین سوار میشن عادت میکنند بعد هم بدون زین تاخت رفتن هنر نیست بدون زین جفت زدن هنره که خودتو بگیری.

s.parizimanesh

Active member
قیماق خدایی اسب خوبی بوده نه در سواری ازاد بلکه اسب تعزیه ای خوبی بوده که در زمان خودش رغیب نداشته
وجالب اینجا بوده برای هیچ کدام از صاحبانش امد نداشته
من یک فیلم تعزیه ای ازش دیدم بیداد بود در سرو دم گیری و تیپ و جفت زدن.

s.parizimanesh

Active member
اما من خودش را دیدم نه عکسش را . از وقتی که پیش مهدی قیماق بود تا آخریا که پیش رسول شمره . انسیاتور هم وقتی آقای محمدی خریدش 10 میلیون یک هفته بعد رفت پس بده جوری که 3 میلیونش را کم کرد و خرید 7 میلیون البته اون زمان 7 میلیون خیلی بو د همین محمدرضا که الان سوار کارشه اینقدر زنجیر بهش زد تا راهش بندازه تو تعزیه آخرش هم نتونست . انشااله که کره هاش سر براه بشن . اما از انصاف دوره که بخواهیم اسبهای دیگران را خراب کنیم قیماق اسب نژاد داری بود .این مادیون هم خوب مالیه نباید پا رو حق گذاشت
اقا نمیدونم بچه کجایی ولی کمی اطلاعاتت غلطه
اقای محمدی انسیاتور را در کرگی به سه ملیون پانصد از اصغر گزی خرید و دیگه قضیه رنگ کردنش و رنگش بماند
محمد رضا هم سواریش کرده و انقدری هم که شما میگی زنجیر نخورده خودش خیلی خون داره اندکی هم بی ادب هست
ولی نه زیاد خونش هم بخاطر مادرش کمند یکی از بهترین مادیانهای تعزیه ای اصفهان بوده که حتی نریانهای زیادی هم به گردش گم بودند.

اقا نمیدونم بچه کجایی ولی کمی اطلاعاتت غلطه
اقای محمدی انسیاتور را در کرگی به سه ملیون پانصد از اصغر گزی خرید و دیگه قضیه رنگ کردنش و رنگش بماند
محمد رضا هم سواریش کرده و انقدری هم که شما میگی زنجیر نخورده خودش خیلی خون داره اندکی هم بی ادب هست
ولی نه زیاد خونش هم بخاطر مادرش کمند یکی از بهترین مادیانهای تعزیه ای اصفهان بوده که حتی نریانهای زیادی هم به گردش گم بودند.
محسن از دوستهای منه و خودش به من گفت 7 میلیون خریدم . وقتی می آوردنش تکیه محمود سبیل برای تعزیه با اینکه اسب بی نظیریه اما خیلی بد عادت بود و میل می کرد .برای همین زنجیر می خورد . منم بچه خمینی شهرم اما الان اونجا ساکن نیستم . قیماق هم اسب خوبی بود توی اون شکی نیست اما مادر انسیاتور را اصغر گزی می گفت عراقی بوده راست یا دروغش را نمی دونم

s.parizimanesh

Active member
محسن از دوستهای منه و خودش به من گفت 7 میلیون خریدم . وقتی می آوردنش تکیه محمود سبیل برای تعزیه با اینکه اسب بی نظیریه اما خیلی بد عادت بود و میل می کرد .برای همین زنجیر می خورد . منم بچه خمینی شهرم اما الان اونجا ساکن نیستم . قیماق هم اسب خوبی بود توی اون شکی نیست اما مادر انسیاتور را اصغر گزی می گفت عراقی بوده راست یا دروغش را نمی دونم
بهتره بگیم حاج محسن چون امسال رفته حج
مادر انسیاتور هم خیلی روش بحث هست یک عده میگن کرد بوده یک عده میگن عراقی ولی هرچی بوده خیلی خوب و پرخون بوده.

احسان

Active member

اين حرفت 100 درصد اشتباه قيماق را کل ايران ميشناسند کره هاشم همينطور من و تو هستيم که نميشناختيمش​

احسان

Active member
100 درصد درسته.
خمینی شهر = ایران نیست

اين سايتم جای نيست که اسب ها توش معروف بشند

يه اسب خوب چه کرد چه عرب چه ترکمن خودش خودش را نشان ميده و معروف ميکنه

فردا ميخوای بگی مبارکم اين سايت معروف کرد يا سمند

نه عزيز عرب دارها همه مبارک را قبل منو اين سايت ميشناختن​

سمند را ترکمن دارها​

و قيماق و سلطان و سهراب و طوطی و کامران و انسياتور را همه کرد دار ها​
اگه بخوايی واقعبين باشی جشنوارهای زيبای اين اسب ها رو معروف کرد امير جان​

امید زمانی

Active member
فیلم تعزیه قیماق رو که هر کی کرد باز باشه دیده و داره ! عکس می خوان چه کنن!عکس واسه پوستر و تبلیغ و اینها خوبه !خود قیماق رو هم که اکثر کرد باز های قدیم دیدند ...

s.parizimanesh

Active member
فیلم تعزیه قیماق رو که هر کی کرد باز باشه دیده و داره ! عکس می خوان چه کنن!عکس واسه پوستر و تبلیغ و اینها خوبه !خود قیماق رو هم که اکثر کرد باز های قدیم دیدند ...
موافقم
عکس معنی نداره خیلی اسبهای خوب در ایران هست یا در این سایت معرفی نشدند یا اینکه عکس ازشون نیست اینکه دلیل نمیشه اسبهای خوبی نیستند.
قیماق اسبی بود که تمامی کردبازها میشناسن مثل حداد که عرب بهازها میشناسن و این دو اسطوره و طوفان حاج مجمد جعفری اسطورهایی هستند که هیچگاه از خاطر نخواهند رفت و شاید تا صد سال دیگه هم تکرار نشوند پس ما کره ها و نوه های این اسطوره ها را گرامی میداریم.

بالا