فك كنم خيلي زمان ببره تا بخواد خون خارجي رو به كمتر از 1درصد رسوند!! حالا مگه داريم اسبي ك خون خارجيش كمتر از 1 درصد باشه؟ اگرهم باشه باز يعني تو پيشينه ي اون اسب ي خارجي هست ك اين خودش باعث ميشه هيچوقت خالص محسوب نشه حتي بعد از ده نسل ب نظر من هنوز خون اون خارجي توش هست! وهيچ وقت كاملا ازبين نميره و نميتونه بره تو رديف اسبايي ك 100% خالص هستنشنیدم که اگه اسبی خون خارجی کمتر از1 درصد داشته باشه خاص محسوب میشه و میتونه تو مسابقات زیبایی تو خالص ها شرکت کنه اما از بعضی زاشخاص پرسیدم گفتند که چنین چیزی صحت نداره کسی میدونه که قانونی در این مورد وجود داره یا نه؟
بحث سختگيري نيست !! و منظور منهم اين بود ك هيچوقت چنين اسبايي رو نبايد خالص به حساب آورد چون نميشه اون خون رو كاملا از بين برد! البته من اطلاعات زيادي ندارم و فقط نظرم رو گفتم باز بايد نظر ديگران رو هم پرسيد مخصوصا اونايي ك اسب خون وارداتي دارن!
خون ایجن رز بعد از 6 نسل هنوز معلومه
شما چه پدر کشتگی با ایجن روز و نسلش داری:laughingsmiley:
درسته ! به نظر من خون يك اسب خارجي بعد از چند نسل ميتونه هنوز تاثير گذار باشه و هيچوقت تاثيرش كاملا از بين نميره شايد در يك كره توليد شده بعد از هفت نسل كمتر بشه اما امكان داره تو نسل بعدي يعني كره ي همون كره تاثيره بيشتري بزاره و هيچوقت نميشه گفت خون اون اسب براي هميشه ازبين رفته!خون ایجن رز بعد از 6 نسل هنوز معلومه
خون ایجن روز بابه کورسه!توي كورس چرا جواب نميدن؟شايد نشه توي زيبايي ازشون استفاده كرد ولي اسبهاي داراي خون خارجي با درصد كم داراي دست و پاي محكم و قوي هستند مخصوصن اسب شما كه از ايجن رز خون داره ميتونه توكورس روش سرمايه گزاري كرد.درضمن شما با خيال راحت بدون اينكه وجدان درد بگيرين ميتونين اين اسبهارو با خارجي كشش كنيد چون ديگه از خالص ايراني استفاده نكردين.به هرحال اميدوارم موفق باشيد