کاملا درسته قبلن هم اینو گفته بودید.من هم موافقم خالص گفتن اشتباهه بهترینش همون خالص ایرانی یاکامل ایرانی هست خون ایرانی کاملا اشتباهه.میتونید بگید خون کامل ایرانی.گفتن خون ایرانی دقیقا مثله گفتن خالص هست ایهام دارهبنده استاد نیستم . همیشه افتخار میکنم اگر شاگرد باشم.:smilingsmiley:
هدفم این بود که دوستان از کلمه "خالص"تنها برای اسبهایی ازقبیل مثلا پازن استفاده نکنند چون کلمه "خالص" در مقابل ناخالص استفاده میشه .
هیچوقت نمیتونیم بگیم مثلا پازن خالصه و برفین خالص نیست !
هر دوتا خالص هستند .
پازن خالص با خون کاملا ایرانی است و برفین خالص با خون ایرانی و مصری.
خارجیها برای این اصطلاح از کلمه straight بمعنای "مستقیم" استفاده میکنند.
درفارسی بجای "straight" میشه کلمه "کامل" استفاده کرد .
خلاصه عرضم اینه که استفاده از کلمه "خالص" تنها مناسب نیست . یکی از اینها را باید گفت :
اسب عرب کاملا ایرانی
یا
اسب عرب خون ایرانی
:smilingsmiley:
این عکس گیبور نیس
كاملا موافقم و به همه مدعيان آموخت اينگونه بايد بود نه آنگونه كه هستند . دم حسين دربهانيها گرم كه هم ميدون رو عالي اداره كرد و هم جنبه و ظرفيت انتقاد و پيشنهاد رو دارهسرکلانتری عالی حسین اب سردی بود بر پیکره کسانی که به من انتقاد میکردند چرا حسین رو سرکلانتر یزد گذاشتم
قابل نداشتaghil askari.
divoonei too )
yani asheghetam
كدوم كارا علي جون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در چه مورد چي ميخوام بگم؟؟؟؟؟عقیل من میشه بفهم منظور از این کارات چی هستش؟؟؟؟چی می خواهی بگی؟؟؟؟
ok.tnxپاک نشده
تاپیک جدا براش ایجاد کردم.
قبل هم گفتم که برای هر اسب تاپیک بزنید
داخل این موضوع نزنید
چيزي بجز انجام وظيفه در مقابل حمايت هاي بيدريغ شما دوست عزيز و ارزشهاي والاي اين كره ماديان ارزشمند انجام نشدهاز دوست عزیزم آقای عقیل عسکری که به مدت 3ماه با گوینا کار کرد و در مسابقه ای که هندلرهای درجه اول کشور و اسبهایی که همواره مقامدار بودند توانست از بین همه گروه های مادیان های خالص بیشترین امتیاز را (118 امتیاز از مجموع 150 امتیاز) کسب نماید، کمال تشکررا دارم امیدوارم همواره در تمامی مراحل زندگیتان موفق باشید
مقامهای گوینا به قرار زیر می باشد
مقام اول آیندگان 89 کرمان
مقام اول مادیانهای یکساله و نایب قهرمانی مادیانهای زیر 4 سال 90 یزد
مقام دوم مادیانهای یکساله 90 تهران
مقام دوم مادیانهای 2ساله 91 یزد
مقام اول مادیانهای 2ساله و قهرمانی مادیانهای زیر 4 سال 91 کرمان
که از 5 ماهگی آقای عسکری باگوینا بوده و زحمت این مادیان را متحمل شده اند.
اقایون بیخودی بزرگش نکنید.برای دو روزضبط فیلم که 8 تاdvd هست.....روز خون خالص ایرانی 4تاdvdو روزخون وارداتی4تاdvdپول زیادی نیست.....یه جور میگید 100تومن مردم فکر میکنن 100میلیون تومان.