می شناسید؟ ؟
امید زمانی Active member 2011 , November 29 #1 می شناسید؟ ؟ پیوست ها Picture.jpg 209.8 کیلوبایت · بازدیدها: 111
srafil Member 2012 , May 18 #2 نام=سپه سالار جنسیت=نریان پدر=سالار1 مادر=اهو رنگ=سمند محل نگهداری=اصفهان مالک=جناب اقای حاج احمد سهیلی
نام=سپه سالار جنسیت=نریان پدر=سالار1 مادر=اهو رنگ=سمند محل نگهداری=اصفهان مالک=جناب اقای حاج احمد سهیلی
srafil Member 2012 , May 18 #3 بهنظر من این یکی از بهترین سیلمیهای ایران هست و 2 کره هم ازش پیش مالک دیدم که واقعا عالیییییییی بودن خدانگرش داره خوب مالیه
بهنظر من این یکی از بهترین سیلمیهای ایران هست و 2 کره هم ازش پیش مالک دیدم که واقعا عالیییییییی بودن خدانگرش داره خوب مالیه
امیریحیی پوربهزاد Active member 2012 , May 19 #4 ماشاالله عجب اسبی..... من واقعا به کره های سالار 1 علاقه مند هستد
srafil Member 2012 , June 8 #7 اینم یدونه از کره های سپه سالاره کره نریانه و متولد 12فروردین 91بسیار بازیگوش و زیبا
sonia Member 2012 , June 14 #8 استیل بدنی بسیار زیبایی داره از هر 2 طرف برادر طلاقوشه ترکیب سالار 1 و آهو اسبای محشری داده
srafil Member 2012 , August 7 #10 این اسب که حیلیییییییییییییییییییییییییییییی از سالار 2 سرتره مادر این چکار داره به مادر سالار 2 من 2 تاشونو از نزدیک دیدم
این اسب که حیلیییییییییییییییییییییییییییییی از سالار 2 سرتره مادر این چکار داره به مادر سالار 2 من 2 تاشونو از نزدیک دیدم
پویا یزدان پور Member 2013 , March 27 #14 این اسب رو 2سال با شکم یه مادیون خالص که از الشجاع پر بود معامله کردند با دوستان یزدی.