سلام از اينهمه محبت دوستاران انجمن نسبت به همديكر سپاسگزارم واز زحمات جناب امير خان قاسمي كمال تشكر رادارم اميدوارم سالي خوب براي ايشان وبقيه اعضا كه تلاش كردند جمعي از بزرگان ادب علم ومعرفت و....... رادورهم جمع نمايند.
با تقدیم سلام و احترام حضور تمامی دوستان
نوشته های دوستان و در این تاپیک که خوندم ناخوداگاه حس رسیدن سال جدید در من بوجود اومد هر چند هنوز خیلی مونده در هر صورت من هم امیدوارم با موفقیت و ارامش این سال رو به پایان برسونید و سالی نو رو اغاز کنید سالروز تشکیل انجمن رو هم به تمامی دوستان تبریک میگم و یه خسته نباشید و تشکر مخصوص از اقای امیر حسین عزیز دارم .
خواهر و برادرهای خوب خودم (بچه های انجمن اسب ایران :winksmiley02 :
پیشاپیش نوروز 1389 را به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم در این سال زندگی خوش و خرم و خوبی در کنار خانواده هایتان و البته اسب ها :coolsmiley02: داشته باشید .
فربود - بوشهر 25/12/88
این هم تقویم سال 89 که از طرف هیئت سوارکاری شهرستان دشتی (استان بوشهر) طراحی شده .(تقدیم به تمام بچه های انجمن :blushsmiley::biggrin:
sسلام بر همه دوستان اسبی و غیر اسبی
سال جدید سال پلنگ بر همه مبارک باشه :biggrin:
آرزوهاتون مستجاب زندگیتون پر از شادی و سالتون پر از برکت و سعادت :biggrin:
و آرزوی تمام خوشحالی که الان توی ذهنم نمیاد :biggrin:
سر سفره دعا برای دوستان فراموش نشه :biggrin:
نکته در خور نگرش درباره هفت سین های باستانی و کهن که از زمان باستان تا امروز، از سوی نیاکان ما بر خوان نوروزی می نهادند این است که"هفت سین "ها باید دارای این 5ویژگی باشند: 1-نام آنها پارسی باشد 2-با بند واژه(حرف) سین آغاز شوند 3-دارای ریشه گیاهی باشند 4-خوردنی باشند 5-نام آنها از واژه های ترکیبی مثل(سبزی پلو، سیب زمینی و ...) ساخته نشده باشند
با نگرش به 5بند بالا می بینیم که " سیب-سیر-سماغ-سرکه-سمنو-سبزی ( سبزه )و سنجد" همگی دارای این 5ویژگی هستند. بر این پایه: -سنبل( نه خوراکی است و نه پارسی) تازی است. -سکه(نه خوراکی است و نه پارسی) تازی است. -سماور(نه خوراکی است ونه پارسی) روسی است. همچنین سوزن و سیخ و ......
با توجه به آنچه که آمد؛ در بیست میلیون واژه پارسی،نمی توان هشتمی را برای هفت سین های نوروزی پیدا کرد که دارای این 5ویژگی باشد. هریک از سین هایهفت سین، نماد یکی از سپنتاهای(هفت ابر فرشته) کیش زرتشت است. **سیر** نماد اهورا مزدا **سبزه** فرشته اردیبهشت نماد آبهای پاک است **سیب** فرشته سپندار مذ،فرشته زن،نماد بارداری و پرستاری است **سنجد** فرشته خوراکی نماد دلبستگی ** سرکه** فرشته امرداد نماد جاودانگی **سمنو** فرشته شهریور نماد خواروبار **سماغ** فرشته بهمن نماد باران نکته: سماغ واژه پارسیاست و نباید با بندواژه "ق" نوشته شود. (دکتر ناصر انقطاع)