s.parizimanesh
Active member
باز هم تبریک شنیدیم قهرمان مسابقات تهران شده.
آقای اصفهانی رومز رو خوب امدی از کجا یاد گرفتید رومزی رو؟امشب این اسب خوب رومز را در باشگاه شبدیزکرمان یعنی محل برگزاری مسابقه زیبایی دیدم .
مالکش جنای آقای یوسفی هم تشریف آوردن کرمان .
انشالله عصرپنجشنبه رقابت داغ سیلمی های خون ایرانی را خواهیم دید.
با عرض معذرت با این تعریفت علم ژنتیک و وراثت و همرو بردی زیر سوال ..... یافته کره در حد شقران چی داره؟؟؟از مادر شقران به گفته ی آقای صراف بگذریم شقران اتفاقی خوب شده بقیه کره های یافته معمولین...سلام شقران هر چی داره ازیافته داره
آقای اصفهانی رومز رو خوب امدی از کجا یاد گرفتید رومزی رو؟
شما چند تا کره بهترین مادیان و بهترین سیلمیها رو دیدین؟؟؟خیلیاشون اصلا دیده نشدن مالک هم نیازی به معرفی و مسابقه و این حرفها نداره.....جناب چکشی بهترین مادیان های ایران از بهترین سیلمی های ایران نتونستن کره درحد شقران بدن
درسته اگه اسبایی هم وجود داره که شما میگی من ندیدم.من اسبایی رو میگم که دیدم وتو مسابقات شرکت کردن ولی هیچکدام امتیاز یافته رو نزدن.خوب بگین مالکین اسبایی که شما میگید روکنن که دیگرانهم استفاده کنن به خدا ثوابهم داره خدمتی به اسب ایران میکنن با این کارشون.شما چند تا کره بهترین مادیان و بهترین سیلمیها رو دیدین؟؟؟خیلیاشون اصلا دیده نشدن مالک هم نیازی به معرفی و مسابقه و این حرفها نداره.....
بکشن که چی بشه؟؟؟ تو خالصها کله قوچی کم نداریم.....آقا يه بارديگه جدهه رو با يافته بكشن اگه يكي مثل شقران دوباره داد هر چي خواستي به من بگو .