امیریحیی پوربهزاد
Active member
فنوتیپ این اسب تا چه حد دره شوری است؟ به نظر شما مخصوصا سرکار علیه سونیا لطفا . بعدا مشخصات میگذارم.
خیر...اجازه بدهید دوستان دیکر هم نظربدهند غرض تبادل افکار استاین اسب با سیحون که تو همون منتطقه کرمان بوده نسبتی داره ؟
چون شما ذر اسب ذره شوری صاحب نظریذ وما ذوست ذاریم تبادل افکار داشته باشیم....لطفا شرح بدهید بدن چرا ذرشوری نیست؟ میخواهیم ازهمدیگر چیزی یاد بگیریم.حالا چرا مخصوصا من باید نظر بدم؟؟
اسب خوبیه و زیبا
نظر من اینه دره شوری خالص نیست ( نه به خاطر صورتش، به خاطر بدنش) بازم میگم نظر منه و این اسب رو نمیشناسم!
نمیدونم چرا تا دیدمش یاد این عکس سروناز افتادم!! یا به خاطر رنگش بود یا کشیدگی بدن یا کلا قیافه سروناز تو ذهنم بود!
اگر اسب را ندیده باشید تا به حال من همان اول به شما ایول گفتم:biggrin:از نظر فنوتیپی به عقاب عامری نزدیک است ....
راستش من نمیدونم چه جوری منظورمو برسونم بله استوانه ای هست اما نسبت به جثه اونقدر کشیده نیست که بدن کشیده باشه نسبت به بقیه ی نژادها (یعنی باید با قد دست و پای اسب این کشیدگی متناسب باشه)!! من فکر نمیکنم ریشه ی دم اسبی که گذاشتم خیلی پایین باشه دقت بفرمایید تشخیص صحیح محل ریشه ی دم به طرز ایستادن و حرکت اسب خیلی بستگی داره (برای همین توی مسابقه های زیبایی اسب عرب سعی دارند پاهای عقبی اسب هرچه بیشتر به طرف عقب باشه _ چون در نژاد عرب این 1 امتیاز مثبته دم اسب از بالاترین نقطه شروع بشه ) به هر حال اسب خوبی هست و گردن عالی هم داره اما با کمال احترام بنده استیل اسبای امان الله خان و سالار 2 رو (که پدرش از اسبای سهراب خان دره شوری بود) بیشتر نزدیک به هم میبینم تا این اسب (به غیر از قد سالار 2 _که کره های سالار و طاووس همه قد بلندتر از بقیه شدن) امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم موفق باشیدباکمال احترام من اسب که خودم معرفی کردم درشوری تر میدانم البته از خودم در نمیارم از بزرگان شهر واستان خودم شنیدم ....واز نظرخودم به سالار2 هم نزدیک تر هست تا عکسی که شما گذاشتید ...چیزی که دراسبان درشوری مشهودتر هست حالت استوانه ای بدن اگر دقت کنید از گردن تا دم یه ضخامت یکپارچه میبینید که یکی از خصوصیات اصلی اسبان دره شوری است....کپل در اسبان درشوری ضعیف تر نسبت به کل بدن ولی ریشه دم بالا...دست وپای اسبی که شما گذاشتید خیلی ضعیف است وریشه دمش بسیار پایین وگردن کوتاه ....اگر این مشخصات اسب درشوری هست که من تا الان اشتباه فکر میکردم ...مطمعن باشید قصد و غرضی ندارم وبدور از هرگونه تعصب دوست دارم اطلاعاتم افزایش بدهم...لطفا نظرتان رابگویید.......منتظر نظرات دیگران هستم....
اگر اسب را ندیده باشید تا به حال من همان اول به شما ایول گفتم:biggrin:
این اسب نامش شبیرکره عقاب عامری و مادیان خیلی قدیمی زین پشتی است واز نظرمن بسیار عالی .....
زنذه هست سالم وسروحال تازه سواری شد...من یک ماه پیش سوارش شدم ...مادرش بهزاد خان بیشتر میدانند البته اآقای عامری گفتند ولی خیلی قدیمی من توی خاطرم نماندمن اولین بار است که این اسب را میبینم و تا به حال اسمش را هم نشنیده بودم . زنده است یا نه . در مورد مادرش بیشتر بگید . اگه عکس هم دارید بزارید . مخصوصا فیلم از سواری هر کدامشان ....
ممنونم .
زنذه هست سالم وسروحال تازه سواری شد...من یک ماه پیش سوارش شدم ...مادرش بهزاد خان بیشتر میدانند البته اآقای عامری گفتند ولی خیلی قدیمی من توی خاطرم نماند