s.parizimanesh
Active member
عكس مال زيبايي يزد 87 هست مقام هم گرفت؟؟؟
عکس سمت راستی که توی میدون هستش اشتباه گذاشتم و طلوع نیست.عكس مال زيبايي يزد 87 هست مقام هم گرفت؟؟؟
اون مادیان از تیره سبیلی هستش که تعداد کمی ازش داریم و از دماوند دزفول کشش میشه.خیر فرهناز کره خدایار و طلوع هست رنگش هم کهر.یه مادیان تو اون باکس اخری داشت میگفت تیره اش رو به انقراضه نمیدونی چی بود؟؟؟
من یادم نیست هیچ وقت شناره رو توی مسابقه یزد شرکت داده باشیم!:winksmiley02:عكس شناره تو مسابقه زيبايي يزد هست كه تو سالن بود من خودم هم اونجا بودم كه شهربانو اول شد. دركل خيلي زيبا بود و خيلي شباهت زيادي به مادرش داشت.
کرنگ و به نام چارشیر هستش این مادیون از خدایار پره!تيره سبيلي رنگش كرنگ سير بود درسته؟؟؟
شناره و رعنا همراه با چندتا کره که تولید داشتیم ازش به خاطر اعتماد به حرف یه مرد اسب باز و اسمی ردی اعلام شد و همرو فروختیم.
شراکت مالی نداریم من مدیر مزرعه آفای حیدری هستم و کشش ها و آموزش اسب و آموزش سواری و ورود و خروج ... من انجام میدم وبا اجازه من انحام میشهآقا پویا شما شریک آقای حیدری هستین ؟ چند وقت هست که با هم فعالیت میکنید ؟
شراکت مالی نداریم من مدیر مزرعه آفای حیدری هستم و کشش ها و آموزش اسب و آموزش سواری و ورود و خروج ... من انجام میدم وبا اجازه من انحام میشه
اقای پویا یزدان پور چه خبر از باشگاه اقای شهاب حیدری ؟ در سایت کمرنگ شده ایدشراکت مالی نداریم من مدیر مزرعه آفای حیدری هستم و کشش ها و آموزش اسب و آموزش سواری و ورود و خروج ... من انجام میدم وبا اجازه من انحام میشه
سلام آقای میریاقای پویا یزدان پور چه خبر از باشگاه اقای شهاب حیدری ؟ در سایت کمرنگ شده اید
5 -4مادیان تولیدی فروختند.تا جایی که من میدونم خدایار و یابر هم فروشیه البته اگه تا حالا نفروخته باشن....مزرعه شهاب خان با سیلمی های: یابر بختیاری(غران * چلچله) ............... خدایار بختیاری(پاسارگاد * جیران) ............. جاوید بختیاری(حکیم * مینو)
با مدیریت پویا یزدان پور و مربی: رضا صادقی تحت نظر دقیق ریاست باشگاه شهاب خان حیدری آماده استقبال از دوستان و جهت کشش همکاری با مالکین عزیز میکند.
برای کشش پیغام خصوصی تماس یا ایمیل بزنید.
با تشکر
درسته محسن جان تعدادی از مادیان های مزرعه و کره های تولیدی فروخنه شدند و نسل جدیدی از تولیدات باشگاه که اصلاح شده هستند جایگزین قدیمی ترها شدند.5 -4مادیان تولیدی فروختند.تا جایی که من میدونم خدایار و یابر هم فروشیه البته اگه تا حالا نفروخته باشن....