شورای حل اختلاف!!!

go4-12.jpg

نبرد اسبها که همه ساله بر اساس یک افسانه چینی صورت می گیرد شمار زیادی از علاقه مندان را به جنوب این کشور می کشاند.

ساکنان شهر «رونگشو» همه ساله در یک جشن سنتی ، دو راس اسب را به جان هم می اندازند و معتقدند این رسم قدیمی ؛ اختلاف های زن و شوهران جوان را حل و فصل می کند.

سنت عجیب و غریب مورد نظر از ۵۰۰ سال پیش تاکنون در سرزمین عجایب (چین) رواج دارد و روستاییان می خواهند با این جنگ به زندگی زناشویی گرما ببخشند و زوجها از شر و بلا در امان باشند.

مردم چین ، اسب را حیوان خوش قدمی می دانند.
خبرگزاری ایسکانیوز (www.iscanews.ir)
نبرد اسبها برای آشتی زن و شوهر!

ایمان

Active member
شما دیگه خیلی احساساتی هستی به اینجور تاپیکها سرنزن احساستون جریحه دار میشه :winksmiley02::laughingsmiley::biggrin::biggrin:

وااااااااااااااااا!!!!!
م.ر.د.ه.ش.و.ر.ه اون زن و شوهرايي رو ببرن كه با زخمي شدن اسباي بيچاره زندگيشون گرم ميشه!!
مي خوام نشه 1000سال!!!:smile::smile:

علی اصفهانی

Active member
فکر میکنم اونایی که این برنامه ها رو راه میندازن نوعی بیماری روانی مثل سادیسم و ... دارن !:blinksmiley:

بازم جای شکرش باقیه که با جنگیدن دو تا حیوون زبون بسته، زندگی دو تا آدم زبون ...... به ثبات میرسه، اما اگر اینجا بود اول یه مدیر اجرای احکام تو اون شورای حل اختلاف می گذاشتن که به هر چی اختلافه دامن میزد، بعدم اگر هزار تا از این اسبها رو به جون هم می انداختن به آشتی ختم نمی شد:hmmsmiley02:

زندگی اگر بخواد به ثبات برسه،بینهایت راه وجود داره که این توش اصلا پیدا نمیشه.
مساله اینه که این روش فقط برای تحمل کردن 2 موجود به ظاهر انسان توسط همدیگر زیر یک سقف امکان پذیره،همین و بس.و نه برای ثبات زندگی اون 2 نفر.

همه نکات منفیه این جریان رو می‌بینن، به نظر من رسم های قدیمی‌ در هر جای جهان حتما حکمتی دارن،مطمئنم دلیل قانع کننده ای داشته!!
در ضمن طبیعت حیووناست که باهم بجنگن،شما چمیدونی شاید اسبها از اینکار اون قد ناراضی نباشن که الان شما هستین، روزانه هزاران اسب در دنیا بطور طبیعی باهم جنگ می‌کنن و شاید از بین برن بعضیاشون،پس به نظر من به ظاهر قضیه سطحی نگر نگاه نکنید، جسارت به دوستان گلم نباشه، نظر خودم رو گفتم:winksmiley02::smilingsmiley:

همه نکات منفیه این جریان رو می‌بینن، به نظر من رسم های قدیمی‌ در هر جای جهان حتما حکمتی دارن،مطمئنم دلیل قانع کننده ای داشته!!
در ضمن طبیعت حیووناست که باهم بجنگن،شما چمیدونی شاید اسبها از اینکار اون قد ناراضی نباشن که الان شما هستین، روزانه هزاران اسب در دنیا بطور طبیعی باهم جنگ می‌کنن و شاید از بین برن بعضیاشون،پس به نظر من به ظاهر قضیه سطحی نگر نگاه نکنید، جسارت به دوستان گلم نباشه، نظر خودم رو گفتم:winksmiley02::smilingsmiley:

رسول خدا دعوت خود را در جامعه ای آغاز کرد که نشانه های بسیار اندک از تفکر و تعقل و دانایی در آن یافت میشد.زندگی شان سرشار از خرافات و مظاهر جهل بود.شعر می سرودند،اما برای شراب،شکار،غارت،عشق حیوانی و بت.برای آمدن باران آتش می افروختند،شتر سالم را با آهن حرارت دیده داغ می زدند تا شتر دیگری که مریض است بهبود یابد.اگر گاو ماده آب نمیخورد ،گاو نر را می زدند تا دیو پنهان شده در شاخ های او خارج شود.گفته اند در میان این مردم تنها 17 نفر بودند که خواندن ونوشتن میدانستند.نبی اسلام آمد تا این آداب جاهلی را نابود کند و مردم را به سوی زندگی مبتنی بر تفکرو علم سوق دهد.اولین ایاتی که بر رسول خدا نازل شد و آغازگر رسالت وی بود درباره دانش و اموختن بود:

"...بگو ای رسول،آنانکه اهل علم ودانشند با مردم جاهل هرگز یکسان نیستند،منحصرا خردمندان عالم متذکر این مطلبند"
*آیه 9،سوره زمر*

اگر عده ای در خرافات فرو رفتند،و ما نمیتونیم نجاتشون بدیم، بیایید حداقل کارشون رو تایید نکنیم!
امین آقا،اینکه با تاخیر جواب دادم،خواستم دلیل محکمی برای نادرستی این کار بیارم،و از کتاب آسمانیمون کمک گرفتم.

آخرین ویرایش: