amin abdian
Member
بله جانم البته سیاه نیست قره کهره ولی خیلی تنده رنگش از دور به سیاه می خورهزرد كهر با كهر داده سياه؟؟؟
بله جانم البته سیاه نیست قره کهره ولی خیلی تنده رنگش از دور به سیاه می خورهزرد كهر با كهر داده سياه؟؟؟
حتماپشت مادریش رنگ تیره داشته که این رنگی شده
خروس یه یه سالی هست از تبریز خریدنش الان یزده کره هاش دیگه وقتشه به دنیا بیان دیگه من خودم هنوز ندیدمش ولی از دادشم شنیدم خیلی پر خونه سر سنگینی داره نسبتا و جزو معدود اسبایی هست که موزهای دست و پاش خیلی کوتاهخروس یه دره شوره دیگست
خروس مال اقای احمدی هست
این از اول اسمش شکاره
این اول های شکار هست-چند تا عکس دیگه از چند سال بعد از خریدش می زارم
دم می گرفت عین عقرب درست بر می گشت می افتاد رو پشتش
خروس تبریز 3 سال دست یکی از دوست های ما بود که با هم تو یه باشگاه بودیم اسب دم گیری هست ولی خیلی آرومه و پرخون نیست سواری زیاد جالبی هم نداره و تیپ بدنی جالبی دارهخروس یه یه سالی هست از تبریز خریدنش الان یزده کره هاش دیگه وقتشه به دنیا بیان دیگه من خودم هنوز ندیدمش ولی از دادشم شنیدم خیلی پر خونه سر سنگینی داره نسبتا و جزو معدود اسبایی هست که موزهای دست و پاش خیلی کوتاه
سلام دوستان قیمت کشش شکار الان چنده حدودا
خروس تبریز 3 سال دست یکی از دوست های ما بود که با هم تو یه باشگاه بودیم اسب دم گیری هست ولی خیلی آرومه و پرخون نیست سواری زیاد جالبی هم نداره و تیپ بدنی جالبی داره
اره کمی به نظر گردنش کوتاس اماده ترکیبه خیلی خوبی دارهخیلی هم خوش رنگ و خوش یال و دم هست
اگر گردنش کوتاه نبود مثل برادراش بی نظیر بود
عیبش به نظر من فقط گردنش هست
10 تومن