شیخ یک اسب تک سوار و اجازه نزدیک شدن به کسی رو نمیده به جز صاحبشآپاساي گفت:سنش رونمیتنونید ازروی دندون تشخیص بدید که چندسالشه ؟
چندتاعکس هم ازش بذارید
1♘ امیرحسین ♞ گفت:اسب کرد دیگری هم در سیرجان هست؟
کاسپین چطور؟
بله زیره در مسابقه ی استقامت سیرجان حدود 2 سال پیش اول شدAPADANA گفت:زیره خیلی با حاله .حتما عکس ازش بذار معین جان. فکر کنم مقام تو استقامتی که قبلا در سیرجان برگزار شد داره.اول شد اگه درست بگم.
امار و اطلا عاتی از جادو نداری بهمون بدی ؟آپاساي گفت:خیلی شبیه جادو است کره جادو به نظرشما نیست ؟
این اسب از سنندج رفت سیرجان من میشناسمش این اسمام الکیهاطلاعات تکمیلی شیخ :
نام: شیخ
نام پدر: شیخ علی
نام مادر: ... (تولیدی حاج تقی)
تیره: کلهر
جنس/سن: نریان،13 سال
تولید: علی موسوی
قیمت سیلمی: چهار صد هزار تومان
مالک: امیر قائمی نژاد پاریزی
محل نگهداری: سیرجان
قابل ذکر است شیخ طی مدت کوتاهی که سیرجان است، پنج کشش داشته است
کره سیاه دایی محمد که زازرون بود چهار قلمش تا بخولوق سفید بود و رخش هم سفید داشت مدت چند ماه پیش سعید مسافری بود لطفا بیشتر تحقیق کنیدهمون که خودم گفتم ولا غیر !! کره ای از قیماق بیرون نرفته و این اسب کره سیاه دایی محمد هست که وقتی رفت اونجا اسمش شد شیخ.
مدتی این اسب زازرون بود.
سیاه دایی محمد دوتا کره داشت یکیش زازرون بود که با آهو اکبر حیدری رفتند کرمانشاه همون آهویی که الان قم هستش . یه کره هم پیش اکبر حیدری رهنان اصفهان داشت الان نمی دونم کجاست اما قابل پیگیری هست . جالبه بگم کره سیاه که زازرون بود تا 5 سالگی سواری نشده بود و قلمهای بسیار نازکی داشت من شنیدم که بردنش فقط برای سیلمیکجاست؟
سیاه دایی ممد دیگه کره داره؟
امیر حسین جان من درمورد این اسب تحقیق کرم این شیخ کره سیاه دایی محمد هستش که توسط علی موسوی تولید شده . همون که زازرون بود و رفت سنندج الان هم سیرجانهآخر معلوم نشد کره چیه؟
قیماق؟
شیخ عثمان؟
سیاه دایی محمد؟
امیر حسین جان من درمورد این اسب تحقیق کرم این شیخ کره سیاه دایی محمد هستش که توسط علی موسوی تولید شده . همون که زازرون بود و رفت سنندج الان هم سیرجانه